Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Aldığım Kaşar Peynirinin İçeriği Şaşırttı: Güven Sarsan Deneyim

30 Kasım 2024 11:08

Tarım kredi kooperatifinden 22.11.2024 tarihinde tarsüt marka kasar peyniri aldım. Evime asla margarin sokmayan biri olarak kaşar diye aldığım ürünün ortasına margarin gibi bir yağlı madde konduğunu gördüm. Firmaya Twitter'dan yazdım. İletişim bilgilerimi istedi. Mail olarak gönderdim fakat hala iletişime geçmediler. Bozuk ürün olsa yerine yenisini verelim diyebilirler bu bir hatadır anlarım. Fakat ürünün içeriği değiştirilmesinin kaşar peyniri diye alınan ürünün içerisinde margarin benzeri yağlı bir madde bulunması sonrasında açıklamalarını bekliyorum. Üstelik ben bu ürünü çocuklarıma yedirdikten sonra tam orta kısmında gördüm. Yabancı maddeyi. Tarım kredi kooperatifine ait bir üründe böyle bir durumla karşılaşmak ve sonrasında firmanın hala dönüş yapmamış olması güvenimi sarstı

02 Aralık 2024 14:47 (Şikayetten 2 gün sonra)
Zeynep
Zeynep
02 Aralık 2024 14:54

Bu kadar standart bilgisayar yazısı şeklinde bir cevap hayal kırıklığına uğrattı. Belirttiğiniz mail adresine de zaten bu şikayetimi yazıp göndermiştim. Fakat hiçbir şekilde dönüş olmadı. Firmanın bu kadar bastan savma cevabı ve hiçbir şekilde cevap alamadığım tüketici hatlarına yönlendirmesi güvenimi sarstı. Bu şikayetimin sonucunu alamadım maalesef

Tarım Kredi Marketten Alınan Bozuk Kaşar Peyniri İade Edilmedi Mağdur Oldum

15 Temmuz 2025 18:10
Tarım Kredi Marketten Alınan Bozuk Kaşar Peyniri İade Edilmedi Mağdur Oldum
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 15:15
Aldığım Kaşar Peynirinin Kısa Sürede Küflenmesi Ve İlgisiz Mağaza Yaklaşımı

25 Ocak 2024 22:51
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 22:25
Tarım Kredi Market Ürünlerinin Bozuk Olması
Tarım Kredi Market Ürünlerinin Bozuk Olması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Market'ten Aldığım Kaşar Peynirde Yanlış Ve Bozuk Ürün, İade Sorunu

29 Ekim 2025 13:23