08 Şubat 2024 10:35

Tarım Kredi Kooperatif Marketten aldığım TR-76-0022 işletme onay numaralı "aytepe süt ve süt ürünleri" isimli firmanın ürettiği kaşar peynirde birkaç tane saç çıkmıştır. Aynı kaşar peyniri ile ilgili farlı şikayetlerde bu sitede bulunmaktadır. Kaşar peynirini geri verip paramı geri almak istediğimde Tarım Kredi Kooperatif Market, fişim olmadığı için paramı geri alamayacağımı beyan etti. Bende kaşar peynirinin fişini neden saklamam gerektiğini ve kıl çıkan ürünü geri alıp paramı vermelerini söylediğimde olumsuz yanıt aldım.

08 Şubat 2024 14:01 (Şikayetten 3 saat sonra)

14 Haziran 2024 15:43

05 Eylül 2023 19:21
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Krediden Alınan Kaşarda Kıl
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Krediden Alınan Kaşarda Kıl
Betül sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 14:00
"Tarım kredi kooperatifi marketi tarafıma değişim için mail gönderdi ve ürünü değiştirdim. Mağduriyetimizi giderdiğiniz için teşekkür ederim."

Tarım Kredi Marketten Alınan Bozuk Kaşar Peyniri İade Edilmedi Mağdur Oldum

15 Temmuz 18:10
Tarım Kredi Marketten Alınan Bozuk Kaşar Peyniri İade Edilmedi Mağdur Oldum
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 23:17
Tarım Kredi Kooperatif Market Son Kullanma Tarihine Daha Çok Olan Peynir İadesini Almıyor.