Tarım Kredi Kooperatif Market Ayvalık Tarım Ürünleri Tarım Kredi Marketlerinde Satılıyormu

27 Aralık 2023 14:45

Tekirdağ'da anlaşmalı olarak Tarım Kredi bakkalından aldığım, 'Bu da Tarım Kredi malı' diye tarafıma 'Naturel Sızma Taş Baskı Zeytinyağı' diye satılan 5 kiloluk teneke içinden zeytinyağa benzemeyen, farklı kokulu bir yağ çıktı. Kutu üzerinde 'Ayvalık Tarım Ürünleri' yazıyor. Ben 'tarım' yazısını görünce ve tarım kredi yağlarının yanında da olunca, bakkal 'Tarım Kredi'den aldık' deyince aldım. Ürünün gerçek mi, sahte mi olduğunun araştırılmasını, sağlık yönünden risk oluşturacak bir katkı maddesi yönünden analiz edilmesini, toplum sağlığı açısından istiyorum.

profile profile profile
27 Aralık 2023 17:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

İbrahim

Yüksel hanım şikayetçi olmanız hakkınız lakin ben size bu ürün iadesini almam demedim dilerseniz ürünü açmış olsanız dahi geri iade edebilirsiniz benim dükkanımda her ürünü satma yetkim var zannetmiyorum siz burası tamamen kooperatif satış mağazası zannettiniz bu yüzden aşırı tepki verdiniz

İbrahim

Yukarıdaki bahse konu kooperatif bakkal işletme sahibi ve bahse konu satışı yapan benim. Ben kesinlikle kooperatif ürünü demedim Ayvalık tarım ürünüdür dedim hatta hanım efendiye kooperatifin bize verdiği karekod denetim levhasının okutarak hangi ürünlerin kooperatife ait olduğunu görebilirsiniz diyerek kendisini bilgilendirdim daha sonra gelerek eşime yağ güzel mi diye sormuşsunuz eşimde daha hiç şikayet duymadım hatta telefon numaramı vererek isterseniz teferruatlı bilgi alabilirsiniz demiş ne aradınız ne de iade talebinde bulundunuz bir yanlış anlaşılma olmuş şimdi soruyorum bu ürün bütün ulusal satış sayfalarında bizim suçumuz küçük esnaf olmakmı siz yağı beğenmeyebilirsiniz şikayet etmekte hakkınız ama lütfen doğru bilgi alarak bizi karalamadan şikayetinizi yapınız eğer vicdan sahibi biri iseniz şikayetinizi yağ üzerinden yapınız

Sami sonuçtan çok memnun

04 Mayıs 2024 16:36
"Teşekkürler"
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Zeytinyağı Tenekesinde Farklı Yağ Satıyor
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Tereyağından Çıkan Ambalaj

04 Şubat 2024 19:34