Semra sonuçtan hiç memnun değil

Market Personel Yetersizliği ve Çalışma Koşulları

29 Aralık 2024 12:24

Merhaba, 28.12.2024 tarihinde saat 14.40 civarında Göktürk'te bulunan devlet marketimize, Tarım Kredi Kooperatifi'ne gittim. Hava yağmurluydu o gün, patates ve soğanlar hep ıslanmıştı, alamadım. Meyve ve sebzeler dışarıda, müşteriler dağıtmış, içeride manav reyonundan kötü bir koku geliyordu. İçeride çalışan 3 kız arkadaş vardı, birisi sanırım müdürdü ve gözlüklü bir arkadaştı. Ben mağaza içindeyken o arkadaş hiç durmadan bir yerleri toplamaya çalışıyordu. Koskoca mağazada nasıl sadece 3 kız çalışmasına izin verebiliyor bu yönetim? Orada o kızlar ağır ürünleri çekmeye çalışıyor, üst yönetim görmüyor mu kızların mağazaya yetersiz kaldığını? Erkek personel almak çok mu zor, maliyetli, gereksiz? Göktürk Tarım Kredi Kooperatif Market bitmiş. Belli ki üst yönetimin hiç ilgi alakası yok marketleriyle. Yönetici koltukları çok rahat belli ki kıllarını kımıldatmıyorlar, olan oradaki kız çocuklarına oluyor. Mağazayı toparlamak için uğraşıyorlar. Bu mağaza böyle kaderine terk edilmiş. Bu durumun en kısa sürede çözülmesi dileğiyle.

30 Aralık 2024 09:29 (Şikayetten 21 saat sonra)

Serkan sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2024 23:04