Semra sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Göktürk Şube İçinde Son Ses Müzik

21 Ağustos 2024 19:46

İstanbul eyüpsultan'a bağlı Göktürk'te bulunan Göktürk tarım kredi kooperatif market'te 21.08.2024 tarihinde saat 15.45'te alışveriş yapmak için gittiğimde, daha girmeden dışarıda bulunan karpuzların suyunun akmış şekilde olduğunu gördüm.

İnsan sağlığı için çok tehlikeli bir durum. İçeriye girdiğim anda manav reyonunun pisliğiyle karşılaştım. İçecek reyonundan içeceklerimi aldım, biraz ilerlediğimde bir müzik sesi gelmeye başladı. Mağazada çalışan resul isimli erkek personel, telefonundan açtığı son ses müzikle müzik dinliyordu.

Ortamın bu kadar kalitesiz olduğunu gördüğümde, aldığım içeceği bırakıp çıktım. Konuyla alakalı bu personellere hiç mi eğitim verilmiyor? Market çalışanları, halkla ve müşterilerle iç içe olduklarının farkında mı değil? Konuyla alakalı bir daha mağazanıza uğramayacağım.

22 Ağustos 2024 20:07

Kolay gelsin 22 Ağustos tarihinde sabah işim olduğu için göktürkteydim mağazanıza uğradım saat 09.15 civarıydı mağaza açılmamış, üstüne girişte bir kamyon duruyor ürün getirmiş. Göktürk tarım kredi mağazası çalışma saatleri bağımsız mı? Mağaza açılış kapanış saatleri belirtilmemiş konuyla alakalı bilgi alabilir miyim

22 Ağustos 2024 09:04 (Şikayetten 13 saat sonra)

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Market Personel Yetersizliği ve Çalışma Koşulları

29 Aralık 2024 12:24

Tarım Kredi Kooperatif Market Personelinden Şikayetçiyim

14 Ağustos 2024 20:50

23 Haziran 2024 22:03
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 17:51
Bozuk Ürün Ve Eğitimsiz Personel Sorunu