Konya Göz Hastanesi Lazer Ameliyatı Memnuniyetsizliği

04 Ocak 2024 13:04

5 yıl önce Konya göz hastanesinde ** ** 'a lazer ameliyatı oldum. İlk yıllar bir sıkıntıdan yoktu ancak gecen sene gözlerim düşük ışıkta az görmeye başladı ve bu yıl görme bozukluğum arttı. Devlet hastanesine kontrole gittiğimde göz numaramın 1.25 yüklediğini söylendi. Bunu üzerine *** hanıma kontrole gittim.

Kendisi durumu kabul etmedi bunun bir kas yorgunluğu olduğunu gözümün yükselmediğini yakına çok baktığım için öyle olmuş olabileceğini söyledi bir damla damlattı tekrar ölçüm yapacağım dedi. Damladan sonra sorun devam etti tekrar gittim yine bir sıkıntı yok denildi.

Bunu üzerine başka bir doktora gittim ve gözümün bozulduğunu lazer makinesinin iyi olmadığını üstelik artık lens bile kullanamayacağımı söyledi. Resmen para için sağlığımızla oynayıp bir de dalga geçer gibi sebepler gösterip başlarından atıyorlar.

Ceyda
Ceyda
09 Ocak 2024 11:22

Şikayetlerim sonucunda hastaneden geri dönüş sağlandı ve bir görüşme yaptık. Görüşme tarafımca olumlu sonuçlandı. Süreç içerisinde durumumu gözlemleyeceğim.

10 Ocak 2024 14:56 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ceyda Hanım merhaba, Sizinle iletişime geçtik ve hastanemizde muayene sürecinizi gerçekleştirerek, takip sürecinizi tamamladık. Konuyla ilgili olarak tüm detayları sizinle paylaştık. Bu nedenle sizin tarafınızdan da herhangi bir soru işareti kalmadığına inanıyoruz :) Sağlıklı günler dileriz.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Kudret Göz Grubu Ankara Lazer Ameliyat Sorunu

04 Ocak 2024 09:16
İsim sonuçtan hiç memnun değil

Göz Ameliyatında Hayal Kırıklığı

20 Ocak 2025 00:34
Göz Ameliyatında Hayal Kırıklığı
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Era Göz Hastanesi Yüzünden Sağlığımdan Oldum

15 Temmuz 2023 11:26