Konya Büyükşehir Belediyesi Konya El Kart Kayıp Eşya

05 Şubat 2024 14:33

68 numaralı otobüste engelli kimlik kartımı (Aile sosyal ve hizmet Bakanlığına ait) düşürdüm. Hemen fark edip Erenköy hareket merkezini aradım. Kartımın onlarda olduğunu, düşürülen tüm kartların toplanıp Konya Büyükşehir Belediyesi Elkart Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceğini söylediler. 1 ay geçti. Şube müdürlüğü'ne gittim engelli kimlik kartlarını teslim almadıklarını söylediler.
Erenköy hareket merkezini tekrar aradım orada bulunan arkadaş, ''tutanak imzalatıp sizin kartınızı teslim ettim.'' dedi.
Şube müdürlüğü'yle tekrar görüşme sağladığımda,
''Biz onları teslim almıyoruz arkadaş sizi başından savmak için öyle demiştir.'' dedi. Peki bu kartlar nereye gidiyor çöpe mi atıyorsunuz diye sorduğumda ise; ''Muhtemelen çöpe atılıyordur.'' diye cevap verdi.
Sorun çözüme kavuşamadığı gibi bir de dalga geçiliyor. Diğer taraf başından savıyor, bu taraf dalga geçiyor. Bir de engelli vatandaşlar öncelikli derler. Bunu yapan Büyükşehir belediyesinde çalışan personeller. Demek ki kimlik kartları bu kadar önemsiz ki bulunan kayıp eşyaları Konya Büyükşehir Belediyesi çöpe atıyor. Bu sorumsuzluğu gerekli her yere bildireceğim.

24 Eylül 2023 23:46

26 Ağustos 2023 08:09
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 17:25

28 Mayıs 2025 14:01