Fatih sonuçtan hiç memnun değil

kolaybi.com Kolaybi 2 Yıl Önceki Faturaları Firmalara Mail Atmaya Başladı

18 Nisan 2024 21:49

Kolaybi muhasebe programı ile alakalı yaşadığım birçok sorundan bazılarını buraya eklemek istiyorum. Program durduk yere hiçbir işlem yapmadığımız halde 16.04.2024 tarihinde firmalarımıza 2022 yılının faturalarını mail olarak iletmiştir. Çalıştığımız firmaların birçoğundan bu fatura nedir şeklinde dönüşler aldık ve günümüz bu program hatasını açıklamakla geçti. Program süremin bitmesine 8 ay olmasına rağmen yeni bir program satın aldık. Hizmet noktasında Ayıplı Ürün kapsamında bir program olarak Hakem Heyeti'ne de gerekli belgeleri ileteceğiz. Muhasebe programı sosyal medya platformu değildir hatayı kaldırmaz. Bunu defalarca söylememize rağmen çözüm üretmek yerine bu işi bana göre basite aldıkları çok belli. Bu programı kullananların Cari kayıpları, tutarlarda uyuşmazlık yaşayarak müşteriler, firmalarınızla sıkıntı yaşamanız yüksek ihtimal. Cariler için Excel tablosu tutabilirsiniz daha güvenilir olur.

18 Nisan 2024 21:14

Faturalar imzalandığında, gıb'te imzalı olarak görünen fatura, program içerisinde imzasız olarak görünüyor ve cari hesaplarda karışıklığa neden oluyor. Manuel bir düzeltme seçeneği de sunulmadığı için mağduriyet yaşıyoruz. Ama program bu tarz konularda her zaman gıb hatası olarak konuyu geçiştiriyor. Herhangi bir düzeltme sağlanamıyor.

19 Nisan 2024 12:22 (Şikayetten 14 saat sonra)
23 Nisan 2024 11:08
Fatih
23 Nisan 2024 13:53

'Sorunun tespitinde bize destek olunmamıştır.' Cümlesini açıklayalım. Bilgisayarımda olmayan uzak masa üstü bağlantı uygulaması indirip bu işlemi 2 defa yaptınız. Sonra arayan arkadaş 3. Defa aynı talebi tekrarlayınca haliyle sürekli farklı bilgisayarlarda olduğum için program indirmeye uğraşıp sizin ekran görüntüsü almanıza ayıracak zamanımda olmasın bir zahmet. Size mailde ekran görüntüleri de gönderildi ayrıca. Çözüm sunamadığınız sadece zamanımı harcadığınız için özür dileyin bari. 3. İstediğinizde boşverin sorunu ayıplı ürününüz için iptal talebi oluşturalım dedim onda da yapmayız bizlik sıkıntı yok dediniz. 2022 yılından gönderilen mail için suçunuzu kabul etmişsiniz zaten mailleride ekleyebilirim buraya

Hümeyra
Şikayeti Çözüldü

Bu kadar çok benzer şikayet alıp kendine çeki düzen vermek gibi bir misyonu olmayan sinir bozucu bir uygulama işletmesi! Biz de benzer mağduriyetler yaşıyoruz. Sizin mağduriyetinizin üstünden 4 ay geçmiş, hala aynı sorunlar!

Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
24 Aralık 2024 14:54
"Merhaba, sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."
Mete sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 15:30
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 08:12