Erdem sonuçtan memnun değil

Köker Turizm Servis Hizmetinde Fahiş Fiyatlar!

Köker Turizm Servis Hizmetinde Fahiş Fiyatlar!
04 Eylül 2024 09:18

Ankara ted Koleji velisiyim. Köker turizm ile öğrenci servisi hizmeti veriliyor. Oturduğum adresim ile okul arası 6-10 km dilimine girmektedir. Alınması gereken ücret 21320 + hostes ücreti. Kayıt süresini ukome açıklamasından önce açıp bitiriyorlar, bizde bu sürede kayıtları mecburen yaptırıyoruz. Ukome açıklandığında da, önce bizi bağlamıyor dendi, emin misiniz herkesi bağlar dediğimde "o fiyatlara taşıyan mı var, ekonominin durumu enflasyon ortada"şeklinde cevap verildi.
Biraz daha araştırdığımda 'Ted Ankara koleji' ile toplantı yapıldığı ve fiyatların beraber hazırlandığı ve uygulandığını öğrendim.
Madem bu ukome kararı uygulanmayacak, firmalar denetlenmeyecek, neden bu karar açıklanıp velilere "enayi"hissiyatı yaşatılıyor.
Firmaların umurunda değil. Denetleyecek bir mekanizma yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi ilgili birimi ile yaptığım görüşmede, "birimimize gelin şikayetçi olun denetleyelim" şeklinde cevap verdiler.
Firmalarla ben bir veli olarak nasıl baş edeceğim, kanunsuzluk hukuk tanımazlık alıp gitmiş.
Çalışan anne baba olarak çocuğumuzu getirip götürme şansımız yok, servise mecburuz, mecbur olduğumuz için bu fahiş paralar bizden alınıyor.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Köker Turizm Servis Görevlilerinin Çocuklara Uygunsuz Davranışları

16 Ekim 2024 17:53

03 Eylül 2023 10:34
Seda sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 13:53
Bahçeşehir Koleji City Turizm Servis Fahiş Fiyat
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet Ve Haksız Kesinti

24 Ekim 2024 15:19