Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet Ve Haksız Kesinti

24 Ekim 2024 15:19

Oğlum Bahçeşehir'deki TED Koleji'nde 8. sınıfta okuyor. Ev ile okul arası 25 km mesafede. Oğlum okuldan saat 17:00'de çıkıyor ve saat 19:00-19:10 gibi, genelde 2 saat, bazı günler 2 saati aşkın sürede eve geliyordu. Bununla ilgili servis ofisiyle ilk haftalar görüşmem oldu. Düzenleme yapılacağı bildirildi fakat hiçbir şekilde düzeltilmedi. Sınav senesi çocuğum yollarda perişan ve bitik eve geliyordu. Tüm çabalarım sonuçsuz kaldı ve oğlumu servisten almak, bizim için çok zor ve sıkıntılı olsa da kendi ailemiz içinde paslaşarak ulaşımını sağlamak zorunda kaldık. Servis kaydını sildirdiğimde ödemiş olduğum 47.250 TL dönem servis ücretinden, 6 haftalık ve %20 kesinti yapılarak 24.900 TL olarak iade yapıldı. %20 kesinti neden diye sorduğumda mücbir sebep dışı olduğu bildirildi. Şimdi soruyorum size, benim ve çocuğumun yaşadıkları mücbir sebep değil mi? Ben çocuğu keyfime mi aldım servisten? Hem maddi hem manevi şekilde Altur servis şirketi tarafından mağdur edildik.

Seyhan
Seyhan
01 Kasım 2024 17:17

Oğlum Bahçeşehir'deki ted Atakent Esenyurt Koleji'nde 8. Sınıfta okuyor. Ev ile okul arası 25 km mesafede. Oğlum okuldan saat 17:00'de çıkıyor ve akşam saat 19:00-19:10 gibi, genelde 2 saat, bazı günler 2saati aşkın sürede eve geliyordu. Okulda bütün gün zaten yorgun düşmüş çocuk bir de okul çıkışı 2 saati aşkın süre yollarda gezdiriliyordu. Bununla ilgili servis ofisiyle ilk haftalar görüşmem oldu. Düzenleme yapılacağı bildirildi fakat hiçbir şekilde düzeltilmedi. LGS Sınav senesi önemli bir sene ve çocuğum yollarda perişan ve bitik halde eve geliyordu. Tüm çabalarım ve görüşmelerim sonuçsuz kaldı ve oğlumu servisten almak zorunda kaldım. Bu bizim için çok zor ve sıkıntılı olsa da kendi ailemiz bireyleri içinde kim müsaitse paslaşarak ulaşımını sağlamak zorunda kalıyoruz. Çözümü ancak böyle bulabildik. Servis kaydını sildirdiğimde ise ödemiş olduğum 47.250TL dönem servis ücretinden, 6 haftalık ve %20 kesinti yapılarak 24.900TL olarak iade yapıldı. %20 kesinti neden diye Ofise sorduğumda mücbir sebep dışı olduğu bildirildi. Ve bugün merkezle de yaptığım görüşme de aynı sebep dile getirildi. Şimdi soruyorum size, çocuğumun okul çıkışı geç saatlere kadar 2 saati aşkın yollarda perişan olmasını istememem ve ofisin hiçbir şekilde çözüm sunmamasından dolayı kaydını sildirmek zorunda bırakılmam mücbir sebep değil midir? Ben çocuğu keyfime servisten almadım bilakis çok zor şartlarda ulaşımını sağlıyoruz. Servis kaydımı sildirmek zorunda bırakıldığımız gibi Hem manevi şekilde hem de ödediğim miktarın %20 maddi olarak Altur servis şirketiniz tarafından haksız yere kesildiğini ve mağdur edildiğimizi siz yetkililere bildirmek isterim. Size sunmuş olduğum bilgiler dahilinde gerekli incelemenin yapılarak maddi (%20) olarak uğratıldığım zarar miktarın tarafıma iade edilmesini rica ederim not: Altur servis kapı duvar hiçbir mail e cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar. Seyhan y***

Murat
06 Ekim 2023 12:02