Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsündeki Köpek Sorunu

11 Haziran 2023 10:17

Sayın Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine:

Maalesef bu gece okuldaki sokak köpeklerinin saldırdığı arkadaşımız e*** y**** kaçarken düştü ve beyin kanaması geçirdi.

Daha önce de okulda başıboş köpek saldırısına uğrayan onlarca kişi olmuştu. Ancak olayın ciddiyetini artık herkes anlamış durumda.

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri olarak bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Başka ölümcül kazalar olmasın istiyoruz. Umuttepe kampüsü çok kötü durumda. Köpek sayısı tehlike arz ediyor. Bu tehlikenin sonuçlarını da bu kaza ile gördük.

2022 yılında resmi rakamlara göre ağır yaralanmalı 340 saldırı ve 89 trafik kazası yaşandı. Dün ise okul arkadaşımız e*** y*** beyin kanası geçirerek ölümden döndü. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri olarak gerekli bakanlıklar ve belediyelerden yardım istiyoruz. Bize yardım edebileceğinize olan güvenimiz sonsuz.

profile profile profile

Meltem
Meltem

Ben Kocaeli acilde çalışıyorum. Kopekten kaçarken yaralanana burnu kırılan bir sürü hasta sık sık acile geliyor l. Hala. Bir çözüm bulunmadı

Umit
Umit

Bir baba olarak çok ama çok üzüldüm. Kocaeli Üniversitesi yöneticileri, bu fahim olay karşısında ne yaptı, çok merak etmekteyim, kampüs içerisinde hala köpek var mı? Çocuklarımızın sesleri karşısında biz büyükler duyarsız kalmayalım. İnşallah üniversite yöneticileri ilgilenmiş olması dileklerimle.

İzzet
İzzet

Benimde kızım Kocaeli'nde Üniversitesi de okuyor. CİMER'e. Kocaeli valiliğine Kocaeli büyük şehir belediyesine. İzmit belediyesine. Şikayetlerimi ilettim. Maalesef sorun üniversitedeki bazı öğretim görevlileri olduğunu anladık. Belediyeye izin vermiyorlar. Kopekleri toplanmasını istemiyorlar. Ben şimdi Yok e şikayette bulundum. Sonucu bekliyorum lütfen sizlerde CİMER'e ve Yok e şikayete devam edin... Ayrıca gençlik spor bakanlığınada şikayet edelim

23 Eylül 2024 23:47

Uludağ Üniversitesi Saldırgan Sokak Hayvanları