Kocaeli Devlet Hastanesi Mağduriyet Yaşama

17 Ocak 2024 14:42

Benim askerlik muayenem için sağlık ocağı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk etti. 22.09.2023 tarihinde dahiliye doktoruna çıktığımda ise, hiçbir şey sormadan ve hiçbir şey demeden doğrudan dosyama şu bilgiyi yazdı: '22/09/2023, 40 kilo fazlası mevcut. TSK 33 Ic, 1 yıl ertelenmesi uygundur.' El yazısı ile yazıp, kaşe ve imza attı. Ancak ben sorduğumda, başka işlemim olup olmadığını öğrenmek istediğimde 'hayır' dedi ve ben hastaneden ayrıldım. Fakat 2023 Aralık ayında adres değişikliği yaptım ve e-Devlet üzerinden 'süreniz doldu, hastaneye gidin' uyarısı aldım. Ayrıca bana e-Devlet'ten şu mesaj geldi: 'Sayın Muhammet Barış e***, yoklama kaçağı olarak takibiniz yapılmaktadır. Askerlik işlemlerinizi e-Devlet Kapısı'ndan veya en yakın askerlik şubesinden tamamlamanız gerekmektedir.' B016 askerlik şubesine gittiğimde ise doktorun dediği yanlış çıktı. Doktorun verdiği yazı ile sağlık kuruluna gitmem gerektiği söylendi. Sağlık kuruluna gittiğimde ise 18.01.2024 tarihine randevu verildi. Ancak benim şu anki adresime daha yakın olan hastaneye sevk edilmemi istiyorum çünkü diğer hastane bana uzak.

İstinye Devlet Hastanesi Ehliyet Sağlık Raporu Karmaşası

16 Mayıs 2024 13:25
Büşra sonuçtan memnun değil

Randevu Saatinde Hizmet Alamama Ve İletişim Eksikliği

10 Aralık 2024 19:38

Eyüpsultan Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Doktoru

02 Ekim 2024 13:52
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Askerlik Raporu Sürecinde Beklenmedik Gecikme Ve Mağduriyet

08 Ekim 18:47