08 Temmuz 2024 22:33

08.07.2024 tarihinde Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nden saat 08.30'a randevu aldım. Bugün sabah 08.10'da hastaneye gittim, ancak doktor B.U.Y. Hanım saat 09.00 olmasına rağmen gelmedi ve orada görevli olan hiçbir hemşire tarafından bekleyen hastalara neden gelmediğine dair bir bilgi verilmedi. Ben de dahiliye randevumun yaklaşması sebebiyle randevumu iptal etmek istediğimi söyledim. Görevli personeller bunun mümkün olmadığını, doktor hanım gelene kadar beklemem gerektiğini, yoksa 15 gün boyunca aynı bölümden randevu alamayacağımı söylediler ve sisteme beni gelmeyen hasta olarak kaydettiler. Ardından hasta hakları birimine başvurdum, buradaki hanımefendi çok yardımcı oldu. Başka bir yeri arayarak bugünkü randevumu iptal ettirdiğini söyledi, ancak sisteme girdiğimde hala 15 gün cezalı olduğumu gördüm. Bunun üzerine yine daha önce aradığı kişiyi aradı; o kişi benim rızam olmadan 11.50'ye adıma randevu oluşturabildiğini söylediğinde bunu istemediğimi, silmesini istediğimi belirtmeme rağmen sistemimden bu randevuyu silmemiş. Ben bunu daha sonradan MHRS'den gördüm. Yani aynı gün 2 defa aynı doktora randevu alıp, üzerine bir de randevuya gitmeyen benmişim gibi oldu ve 15 gün boyunca randevu alamayacak konuma getirildim. Ayrıca Edirne'de bile yaşamıyorum, hastaneye çok zor şartlarda gelebiliyorum. Randevu alma kısmından bahsetmiyorum bile; randevuları ne zor şartlarda aldığımızı herkes biliyor. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. İnsanları sürekli mağdur ediyor bazı kurum ve kişiler.

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Hekimin İlgisiz Ve Küçümseyici Tutumu Mağduriyet Yarattı

07 Ağustos 2025 11:03
Halime sonucu yetersiz buldu

Randevuya Gittiğim Halde Muayene Olamadım, Mağdur Edildim

25 Nisan 2025 10:44
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Lüleburgaz Dahiliye Bölümü Randevu Ve Muayene Sıkıntısı

20 Kasım 2023 12:45