Koç Üniversitesi Hastanesi Hastane Randevusu Değerlendirmesi

08 Temmuz 2024 21:27

08/07/2024 tarihinde Koç Üniversitesi Hastanesi'nde saat 15.00'te Fahriye F***** Ö***'e nöroloji kontrol muayenesine yakınımızı götürdüm. Mail üzerinden iletişimi ailenin de isteği üzerine yeterli bulamadığımız için. Ancak doktorun sakin bir şekilde konuşmama rağmen sırf randevu istedik diye aşağılayıcı üslupla konuşması, kucağımda duran telefona dahi müdahale etmesi, reçete kağıdını uzattığında almak istediğimde bana 'üzerime yürüyorsun' diyerek iftira atmaya çalıştı. Tüm sakinliğimle 'Bu agresif tavrınızın sebebi nedir? Şu an ben sizinle iletişim kuramıyorum. Hastamız için' diye sorduğumda bana 'agresif' diyerek hakaret etti ve beni sinirlendirmeye çalıştı. O da olmayınca 'Şu an beyaz kod çağırabilirim istersem' diyerek bir de bu şekilde beni manipüle ederek tehdit etti. Ayrıca odada bulunan hemşireye de 'Bende ne oluyor? Şu an burada ne beyaz kodu? Ben de sağlık personeliyim ve bu yaptığınız ne kadar çirkin' diye belirttim. Yazdığı notu almak için kalktığımda kağıdı bana vermeyip çirkin üslubuna devam etti. Benim sağlık personeli olduğumu bildiğinden konumuzla, muayeneyle alakası olmamasına rağmen sırf aşağılamak için 'Nerede okudun sen?' diyerek beni kışkırtmaya çalıştı. Hastamızla ilgili sormam gereken soruları soramadım ve araya girmek istediğimde konuşmama izin vermedi.

22 Temmuz 2024 20:38
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Koç Üniversitesi Hastanesi Ameliyat Sonrası İhmaller Ve İletişim Sorunları

16 Ekim 2024 00:16
Özmen sonuçtan hiç memnun değil

Koç Üniversitesi Hastanesi Muayene, Radyoloji Ve Hasta Hakları Birimleri Hakkındaki Şikayetlerim

15 Mart 2024 15:50

Koç Üniversitesi Hastanesi Acil Çocuk Doktoru Şikayet