Soner sonuçtan hiç memnun değil

Knmaster Motosiklet İletişim Cihazlarında Yaşanan Ses Kopma Sorunları

17 Aralık 2023 17:51

Merhaba sayın KN kullanıcıları ve almayı düşünenler, bu mesajımı dikkate alınız! Geçtiğimiz günlerde 4 adet KN 2200 sipariş verdim. İlk 15 gün boyunca deneyimlerim sürekli ses kopukluğu yaşamam şeklinde oldu. Navigasyonu takip edemiyorum, ses kesintilerinden dolayı örneğin '1 km sonra çıkış sağa dönün' yerine 'metre sonra dönün' şeklinde kısaltmalarla karşılaşıyorum. Bu durum interkomun bağlantı sorunuyla alakalı olup telefonla bağlantısını koparıyor. Eminim ki benzer sorunları yaşayanlar vardır. İki kullanıcı arasındaki bağlantıda 50 km hızın üstünde ses düşüyor ve duymak neredeyse imkansız hale geliyor. Servise gidip durumu anlattığımda müşteri hizmetleri bu ürünleri bana 2100 modeli ile değiştirdi. Ancak bu yeni ürünler 2200 modelinden daha kötü durumda; Bayrampaşa'dan Beşiktaş'a giderken 78 kez kopukluk yaşadım ve 4 kez uzun süreli kesintiler oldu. Şu an servise bu durumu izah ettiğimde bana hiçbir kullanıcıdan bu şekilde şikayet gelmediğini söylediler ve sonrasında mesajlarıma cevap vermediler. Rica ediyorum, bu tür sorunları yaşayan kullanıcılar varsa yorumlara yazsın. Beni 40 gün mağdur ettiler. Sürekli uzun yol yapan birisi olarak çok mağdur oldum. Aşağıda yazdığım modellerde ses kopma sorunları yaşanmaktadır, özellikle şarkı dinlerken: KN 2200, KN 2100, KN 2150, KN 4000, KN 4150. Hepsi aynı sorunu yaşıyor ancak kimisi umursamıyor, kimisiyle servis ilgilenmemiş ya da 'darbe almış' diyerek geri gönderenler olmuş. Birçok şikayet mevcut. Yolda giderken bile KN kullanıcısıyla karşılaştım, bir çiftle ışıklarda konuştuğumda onların da aynı sıkıntıyı yaşadığını öğrendim. Şikayeti olan varsa lütfen yoruma yazsınlar.

Fatih
Fatih

Knmaster 6100 alalı bir hafta oldu başlarda bir şey yoktu ama son birkaç gündür herhangi bir müziği tamamlayamadım sürekli yarıda kalıyor kopuyor tekrar başladığında da şarkıyı baştan alıyor

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 12:02

Tunahan
29 Nisan 2025 23:42
Servis Süreci Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sonucu Mağduriyet
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Elektronik Ürünlerde Servis Sorunları

Ramazan