Knmaster Kn Master Hoparlör Arızası Ve İlgilenilmemesi

18 Haziran 2024 11:59

Merhaba, öncelikle güvenerek Türk markası diye KN Master aldık. 2100 TL'ye aldım. 5-6 ay gibi bir süre kullandım, sonra motorumu satıp kuryeliği bıraktım. Yaklaşık 1 ay önce kuryeliğe tekrardan başladım ve interkomu tekrar kullanmaya başladım. 1 gün kullandım, 2. gün sağ tarafından ses gelmemeye başladı. En son tamamen gitti. KN Master'ı arayıp durumu izah ettiğimde önce resim istediler. Resmi attım, burada montaj hatası var dediler. Sonrasında montajı onların mağazasında ücretli yaptırdığımı, benim montaj yapmayı bilmediğimi söyleyince tamam ama kulaklık yok elimizde dediler. Yaklaşık 3-3.5 haftadır KN Master hoparlör bekliyorum. Acaba beni mi oyalıyorlar yoksa gerçekten büyük bir interkom mağazası 1 aydır hoparlör getiremiyor mu, çözebilmiş değilim.

20 Haziran 2024 11:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Temmuz 2024 11:27

Merhabalar, kulaklık setlerimiz geldi yaşadığınız sorunla ilgili yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.

Tunahan
29 Nisan 2025 23:42

Knmaster KN6100 İnterkom Kulaklık Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

18 Kasım 2024 16:21
Selim sonuçtan memnun

30 Nisan 2025 23:35
"Merhabalar knmasterdan c**** bey benimle iletişime geçti ce şubeye gittiğim anda sorunun bizzat kendisinin çözeceğini iletti kendisine teşekkür ederim"
Selim sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2023 03:34
"Takriben 1 sene yakın olsa da ürün elime ulaştı gene interkom önereceğim tek firma teşekkür ederim."

Knmaster Intercom: Çözülmeyen Sorunlar Ve Destek Eksikliği

03 Ekim 2024 20:02