Kıyafet Sepeti Kıyafetsepeti.com Dan Sipariş Oluşturduğunuzda Satın Almış Oluyorsunuz

27 Eylül 2024 11:54

Kıyafetsepeti.com'dan 26.09.2024 tarihinde 16.45'te satın almış olduğum elbisenin rengini WhatsApp hattından teyit ettim ve ürünün istediğim renk olmadığını fark ettim. 17.53'te siparişi iptal etmek istedim, o saatte sadece satış departmanının aktif olduğunu ve işlemi iptal edemeyeceklerini belirttiler. Sabah söylediğimde de iade alamayacaklarını belirttiler, iade için ürünü teslim almış olmam gerekiyor. İşlemi iptal edin dediğimde, iptal edemiyoruz kargoya verilmiş diyorlar, sistemde kargoya verilmemiş gözüküyor ve tarafıma kargo takip numarası gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım, kargo takip numarası veremiyor. Dolayısıyla rengini beğenmediğim bir elbiseyi satın almak ve giymek durumunda bırakıyorlar. Her türlü yasal yollara başvuracağım. 8.000 TL'lik bir elbise.

Elif
Elif

Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum olumlu sonuç almama rağmen iademi yapmadılar ve aylarca oyaladılar. Mayıs 2025 de icra takip başlattım. Aralık 2025 iademi icra yoluyla tahsil ettim. Daha da kısa sürebilirdi. Süreci herkese adım adım anlatabilirim. Kimse hakkını bırakmasın peşine düşün.

Azra
Azra

Bana yollamadıkları elbisenin iadesini yapmıyorlar 2 aydır umarım size kullanabileceğiniz bir şey gelir en azından. Muhatap bulabilirseniz sadece geçiştirmek için türlü çeşit bahaneler sunuyorlar sonrada zaten hiç ulaşamamaya başlıyorsunuz tam bir pişmanlık

08 Haziran 2024 13:24
Kıyafet Sepeti İade Kabul Etmemesi
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 19:46

22 Ekim 2024 16:03