Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kıyafet Sepeti Kıyafetsepeti İade Yapmaması Ve Tüketici Hakem Heyeti Süreçleri

03 Ocak 2024 20:21

İade istedim çünkü bedenleri doğru değildi, zorla değişim yaptırdılar. Bedenleri çok garip diye 36 beden yerine 3xl aldım, ürüne giremedim. Bu kez ısrarla iade istedim yapamayız dediler onaylıyız istediğin yere başvurun dediler :) Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim, karar lehime sonuçlandı. 15 gün geçti karara rağmen hâlâ ücretimi yatırmadılar. 10 Ocakta yatırılacak diyor bugün 17. Gün. Yarın icraya vereceğim artık paramın peşinde değilim. Bu saygısızlıkları, WhatsApp hattındakilerin doğru düzgün Türkçe bile konuşamamaları, müşteri hizmetlerinin işe yaramazlığı inanılmaz kötü. 3 aydır bununla uğraşıyorum ama dediğim gibi iş paradan çıktı artık öyle ya da böyle ödeyecekler.

Zeynep
Zeynep
30 Ocak 2024 12:17

İcra sürecim tamamlandı ve ödememi icra yolu ile aldım. Lütfen bu firmaya dikkat edin.

Yorumlar (6)

Nurislam
Nurislam

Hakem Heyeti'ne e devletten mi başvurdunuz acaba

Beyza

Merhaba icra takibi için herhangi bir icra müdürlüğüne başvurmak yeterli midir

Beyza

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum. WhatsApp hattındaki saygısız konuşmalarından ve Türkçe'yi bile doğru düzgün kullanamayan personellerinden çok sıkıldım. Henüz Hakem Heyeti'ne kararına rağmen iadem yatmadı 10 gün oldu henüz 15 iş günü olmadı diye oyalıyorlar süre biter bitmez icra yoluyla alacağım anlaşılan

Karagöz
Karagöz

Bende aynı sorunla 1 ay uğraşıyorum ücret iadesi yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar

Emre
Emre

Hakem Heyeti kararın varsa icra müdürlüğüne başvurabilirsin ben başvurduktan 1 gün sonra ödemeyi yaptılar. İcraya başvuru için 400 500 TL bir masraf ödemek gerekiyor ama onlardan alacağım iadenin yanında devede kulaktı 500 TL. En son çare icraya başvurun derim.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 20:32

18 Aralık 2024 10:57
Gül sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 15:29