Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kirman Belazur Resort Otel Hijyen Ve Personel Davranışları

13 Eylül 2024 11:39

05.09'da giriş yaptık ve 5 gece konakladık. Şu anda 15 aylık bebeğim el ayak hastalığına yakalanmış ve ateş içinde. Eşim de enfeksiyon kapmış ve yatıyor. Doktor bunun havuzdan olabileceğini söyledi. Aslında biz Kirman otellerinde daha önce de konaklamış ve çok memnun kalmıştık fakat otel büyük, kişi sayısı çok ama havuz kapasiteyi karşılayabilecek seviyede değil. Diğer otellerine göre bu otelde hijyen biraz altta kalmış. Aslında bunu yazmak ya da şikayette bulunup bulunmayacağım konusunda çok gelgit yaşadım fakat aquaparkın 1.80'lik havuzu var ve bu havuza cankurtaranlar kendi aralarında idrarlarını oraya yaptıklarından bahsedip kimlerin yapıp yapmadığını konuştuklarına şahit oldum. Ve tatil boyunca aquaparkı kullanmayı bıraktık. C**** G**** burada değinmek istiyorum. Orada çalışan bir barmen arkadaş vardı, aralarda gezerek kokteyl hazırlayan. Tavrı hiç hoş değildi. Yabancı bir bayanla saatlerce sohbet edip kokteyl hazırladı ve başka bir yabancı gelip istediğinde başka bara yönlendirdi ama yabancı pes etmedi, tekrar gelip masasına davet etti. Kokteyl hazırlamak için barmen homurdanarak kızarcasına gitti ve kokteyl yaptı fakat onlar o kokteyli içmediler. Büyük bir ihtimalle bizim gördüğümüzü onlar da görüp kasıtlı çağırdılar diye düşünüyorum çünkü dikkat çekilmeyecek gibi değildi. Yanlış hatırlamıyorsam ya ayın 7'si ya da 8'i akşam 21 ile 23 saatleri arasındaydı. Yani kısaca bu tatil bize iyi gelmedi, ev halkı hastalıktan perişan. İlk tercihim olan Kirman otellerinden bu tatilden sonra vazgeçme kararı aldım. Oda temizliği, karşılama, yemekleri iyiydi, hakkını yiyemem. Otel güzel ama havuzlar kişi sayısına göre yetersiz, ortak kullanım alanlarındaki hijyen kötüydü. Dışarıda bulunan barlarda ciddi hijyen sıkıntısı var. Havuz yetersiz, temizlik ve hijyen sorunu var.

Erbil
Erbil

Bende geçen sene kirman sidemarinde konaklamıştım bu yılda bu otele gidecektim. Bu otel kirman gruptan ayrıldığını dün öğrendikten sonra gitmekten vaz geçtim. Normalde kirman otelleri şikayete 1-2 gün içinde cevap veriyorlar bunlar hiç birine cevap vermemişler.

Hüseyin
Hüseyin

Kesinlikle biz büyük bir hayal kırıklığı yaşadık daha önceki kirman deneyimlerimizden sonra burası çok ama çok büyük hayal kırıklığı yaşattı ve ayrıca daha ilimli bir yaklaşım beklerken biz yalan konuşuyormuşuz gibi bir izlenim cevap gönderdiler oysaki her şey kayıtlarda mevcuttu böyle bir yapi çok şaşırttı gerçekten ben bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum Çünkü kirman kalitesine yakışmayan bir oteldi

10 Ağustos 2023 18:25
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 19:29
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:27