Kırk Fırın'da Doğum Günü Hayal Kırıklığı

30 Kasım 2024 00:48

Ankara / Eryaman Kaşmir AVM'de bulunan Kırk Fırın adlı işletmeye 29 Kasım akşamı hem yemek yemek hem de küçük kızımızın doğum gününü kutlamak amacıyla gittik. Bir gün öncesinden işletme ile konuşarak doğum günü sürprizi yapmak istediğimizi söyledik. 29 Kasım akşamı yemeğimizi yedik. Yemek bittikten sonra masanın toplanmasını 15 dakika bekleyip ancak garsonlara söyleyerek masayı toplattık. Eşimin pastanın nasıl geleceğini garsonlara 4 kere anlatmasına rağmen pasta hem doğum günü şarkısı çalınmadan hem de mumlar yakılmamış olarak getirilip pat diye çocuğun önüne sanki normal servis yapılıyormuş gibi koyuldu. Pasta masanın üzerine koyuldu, servis açılmadı ancak biz servis açılmasını talep edince unuttuklarını söyleyip özür dilemeyi biliyorlar. Ayrıca sigara içilmeyen bölümde oturan müşterilere hiçbir şekilde hizmet yok, ısıtıcı koymamışlar, buz gibi, müzik hiç duyulmuyor, bu bölüm sigara içilen bölümün 10'da 1'i kadar küçücük ve buradakiler 2. sınıf insan muamelesi görüyor. Çünkü sigara içilen bölümde bizden önce bir bayanın doğum günü pastası götürülürken pastanın mumları yanmış, maytaplar yakılmış ve doğum günü müziği eşliğinde pasta götürülürken biz sigarasız bölümdeyiz diye 10 yaşındaki bir çocuğun doğum günü pastası mumsuz, müziksiz alelade bir pasta şeklinde getiriliyor. Maalesef müşteri ayrımı yapılan bir yer. Burada organizasyon yapmak isteyenler 10 kere daha düşünsün, paranızla rezil olup sinir olarak gelirsiniz.

Fahri sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 17:29

Mado Kaşmir AVM'de Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunu

Selin
12 Ekim 2025 16:39
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir AVM'de Hizmet Kalitesi Düşüşü

29 Ekim 2024 22:31