Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Hastane Güvenlik Uygulamaları Hakkında Şikayet

24 Mart 2024 00:47

23.03.2024 tarihinde Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kadın Doğum polikliniğinde yatan hastama yemek yemediği ve suyunun bittiği için bunları götürmek amacıyla saat 22:50'de hastaneye gittik. Yanımda, İstanbul'dan işten izin alarak gelen hastamızın kardeşi de bulunuyordu. Refakatçimiz, özellikle güvenlik görevlisi M******* İ******'dan amcasını görmesi için ricada bulundu. Ancak M******* İ******, sert ve ters bir üslupla konuşarak bizi tahrik etti. Kadın doğum bölümüne erkek alamayacağını ifade etti; fakat hastamızın odada yalnız olduğunu ve bu durumda özel bir talepte bulunduğumuzu belirttik. Eğer yanında başka bir hasta olsaydı, böyle bir istekte bulunmazdık. Tartışma sırasında içeriden bir erkek ve bir kadın çıktı. Bunun üzerine, onları neden aldığını ancak bizi almadığını sorduk. M******* İ******, belli bir saate kadar tolerans gösterdiğini ancak artık gösteremeyeceğini söyledi ve tartışmayı daha da büyüttü. Eğer hastanede belirli bir kural ve saat varsa, bu herkese eşit şekilde uygulanmalı ve ayrımcılık yapılmamalıdır. Bu sebeplerle M******* İ****** adlı güvenlik görevlisinden şikayetçi olup, görevini ayrımcılık yapmadan ve daha uygun bir üslup ve davranışla yerine getirmesini talep ediyorum.

Hamile Eşim İçin Sürekli İptal Edilen Randevular Mağduriyet Yaratıyor

Ramazan
27 Kasım 2024 17:16

Elmas
17 Ocak 2024 13:19

Hastanede Kötü Hijyen Ve Yetersiz İlgi Nedeniyle Zorlayıcı Doğum Sonrası Deneyim

Esra
03 Eylül 11:48