Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kılıçlar Mobilya (bekoanabayi.com) Ürünleri Göndermiyor!

01 Aralık 2023 16:23

Bekoanabayi adlı bir internet sitesinden 25.11.2023 cumartesi tarihinde çiftli kahve makinesi ve Blender set aldım. Almış olduğum ürünler kargoya verilmeyince 29.11.2023 Çarşamba günü satıcıyı aradım. Güya müşteri temsilcisi bayan Kasım ayı olduğundan dolayı yoğunluk olduğunu kargo firması almaya gelmediğini perşembe günü göndereceklerini beyan etti. Ürünler yine kargoya verilmedi. Cuma günü tekrar aradım. Telefona başka biri çıktı benimle görüşen bayanın rahatsız olduğunu, rahatsız olan bayanın kendisine rica ettiğini ve kendisinin yerine baktığını, diğer personelin yıllık izinde olduğunu bilgisinin olmadığı daha sonra tekrar arayın gibi saçma saçma konuşan ilgisiz alakasız biriyle görüştüm şu an ürünler ile ilgili bilgi alamıyorum. Muhtemelen stokta olmadığından dolayı kargoya vermiyorlar. Eğer öyle bir şey varsa bile bilgilendirme yapılabilirdi. Sizin kargo firması ile yaşadığınız sorunlar, çalışanınızın rahatsızlığı diğer personelin izinli olduğu beni ne ilgilendirir. Bu ne ilgisizlik, başıbozukluk? Bir yetkilinin bana bilgi vermesini istiyorum.

profile profile
Ali
Ali
15 Aralık 2023 16:53

Bekoanabayi denen Kılıçlar Mobilyadan aldığım ürünler tam yedi gün sonra elime ulaştı. Beko marka ikili kahve makinesinin paketini açtığımda, makinenin açma kapama düğmesinin bozuk olduğunu gördüm. Bunun üzerine firmanın müşteri hizmetlerini aradım, telefona yaprak isminde bir bayan çıktı. Bu bayan müşterilere nasıl davranması gerektiğini bilmeyen birisidir. Eşimin yanında ben neye uğradığımı şaşırdım. Telefonda bir dakika bana konuşma fırsatı vermedi, insanlığından utandım resmen, 47 yaşındayım ben hayatımda bu kadar rencide olmadım, bu bayanla bir şey çözemeyeceğimi anladım. Ürünü zor bela iade ettik. Ürün firmaya ulaştıktan sonra bizim haberimiz olmadan para iadesi yapılmış, Y*** hanımı yine aradım bana para iadesi yapıldığını söyledi, bende para iadesi istemedim ürün değişimi istiyordum dedim, yaprak hanım yine beni suçlayıcı konuşarak önceki görüşmede yaşananlardan dolayı para iadesi yapıldı dedi. Firmanın internet sitesinde iade talep formu oluşturdum halen sitede durmaktadır, iade talebinde açıkça ürün değişimi istediğimi belirtmeme rağmen para iadesi yapıldı. Ürünü 4269 TL. Ye Almıştım, şu an bu paraya aynı ürünün en ucuzu 5400 TL. Şu an alamıyorum. Tamamen mağdur oldum. Bu yaşananlar yetmiyormuş gibi Yaprak hanım beni arayarak şikayetimi kaldırmamı söyledi, yine telefonda hiç susmadı, beni mağdur ettiniz diyorum dinlemiyor sürekli yüksek sesle konuşuyor, ayıptır günahtır ya bira vicdanlı olun. Bir özür mahiyetinde firma sahibi beni aramadığı takdirde bu şikayet burda kalacak nokta.

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 18:14
Efsane sonuçtan hiç memnun değil

Efsane
27 Kasım 2023 15:26
Bosch Stoklu Ürünü Kargoya Vermiyor!
Bosch Stoklu Ürünü Kargoya Vermiyor!
Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 15:08
Şule sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 13:50

Zübeyde