Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Sözde İyi Niyet Garantisi Kia Ceed Dct Şanzıman

17 Mart 2023 20:59

Sözde İyi Niyet Garantisi! Kia Ceed 2015 Sw dct şanzıman. Aracım fatura ve trafiğe çıkışı 2017/8 ay. Araç sıfır km'den beri tüm büyük küçük bakımları Kia yetkili servisinde yapıldı. Aracın garantisi 6 ay önce bitti. Volandan ses geliyor değişmesi gerekiyormuş. Ölçüm yapalım sonra İyi niyete belki sokarız dediler. Aracı söktüler. Bu iyi niyete girmez dediler. Kaldı ki 6 ay önce gelsem birçok Kia dct şanzıman kronik volan sorunundan garantiden değişmiş. 6 ay geçmiş ya umurlarında değil. Sadece volan. Baskı yok. Hem servisi hem de genel merkezi aradım. Zerre umurlarında olmadı. Tam 21.500 TL cebinden ödedim. Yaptıkları sadece %10 indirim. Normal fiyatı 24 bin küsur galiba. Başkası gelse de %10 yaparlar. Bana normal zamanda %30 indirim var mesajı atıyorlar. Ama kesinlikle öyle bir indirim yok. Yazık hem de çok yazık. Kendime kızıyorum. Nasıl sizin gibi bir firmanın aracını almışım ve nasıl sıfır km'den beri yetkili serviste bakım yapmışım. Nasıl bu kadar büyük hataya düşmüşüm. Ne müşteri hizmetleri ne tüketici memnuniyeti var. Kesinlik üste para verseler bir daha Kia aracı almam. Kia servislerine de uğramam. Bunca zaman cam suyuna kadar yetkili servis kullandığımdan o kadar pişmanım ki. Zaten siz böyle olduğunuz için çoğu kişi Kia dan uzak duruyor. 2. Eli o yüzde yok. Yazık emeklerime. Yani iyi niyet garantisi niye var. Normal garanti süresi bitince yardımcı olmak için değil mi. En azından %50 bir indirim olsaydı. Ücretimin tamamının iadesini talep ediyorum. Ücretim iade edilene kadar Kia ile ilgili hiçbir ortamda tavsiye etmeyeceğim. Bunca zaman size nasıl kandım. En son ısıtma bujisini bile dışarıda 800 liraya değişiyorlardı. Ben servis olsun dedim orada bile 3200 lira fazladan para ödedim. Ne diyeyim ki. Ne söyleyeyim ki tam bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Zaten bu mesajı okuyup müşteri memnuniyeti için bana dönüş yapıp ücretimi iade edeceklerini zannetmiyorum ama benim gibi başkaları da yanmasın diye yazıyorum. Öğretmenim neredeyse 2 aylığımı buraya verdim. O kadar zoruma gitti ki. Başkaları da benim düştüğüm duruma düşmez inşallah.

18 Mart 2023 09:00

18 Mart 2023 12:10 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

19 Mart 2023 14:26

Tüm tüketicilere aynı mesajı yazıp gönderiyorsunuz. Serviste sökülen parçayı da aldım. Eğer sizde gerçekten müşteri memnuniyeti varsa eğer sizde gerçekten sadakat üyeliği diye bir uygulama varsa ve eğer sizde gerçekten büyük marka olma isteği varsa bu maddi kaybımın tamamını karşılarsınız. Global Kia ana merkeze de İngilizce bir mesaj attım. Kia Türkiye'nin kendi insanına değer vermesi lazım. Ben bir öğretmenim aracımı plakadan bakın full servis bakımlı. Şimdi bana bu yapılan büyük haksızlık. 2 aylık maaşımı verdim. Onca zaman serviste fazladan bir sürü para verdim. Karşılığı bu olmamalıydı. Bir volan değişimi sizin için hiçbir şey. Ama benim için çok büyük para. Umarım beni aradığınızda mağduriyetinizi nasıl gideririz diye telefonu açarsınız. Yoksa kelime oyunlarıyla beni oyalamak için aramayın. Arkadaşımın aracı Alman firmalar bile iyi niyetle 2012 model aracın şanzımanının volan ve baskısı için %60 indirim yapmış. Yine bir Japon markası 7 yıllık aracın şanzımanını iyi niyetten ücretsiz yapmış. Siz sadece %10. Oda herkese zaten. Nerede benim bunca zaman servisteki bakımlarımın karşılığı. Nerede iyi niyet nerede müşteri memnuniyeti. Çok doluyum hem de çok. Hem de çok büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. Umarım ödediğim ücretin tamamını bana iade edersiniz. Ne diyeyim.

22 Mart 2023 16:11

Bugün aradılar yaptıkları tek açıklama anladık teşekkür ediyoruz. Yani çözüm yardım hiçbir şey yok. Sorunum çözülene kadar tüm aşamaları aynen buraya yazacağım. Bu markaya inanıl güvendiğim ve tüm bakımlarını serviste yaptırdığım için o kadar pişmanım ki. İki aylık maaşım gitti. İndirim sözde iyi niyet garantisinin hiçbir faydasını yaşamadım. Ücretimin tamamının iadesini talep ediyorum. Ancak bu şekilde şikayetimi geri çekebilirim. Ancak bu şekilde Kia markasına güvencim ve inancım artar.

22 Mart 2023 16:29

Tekrar süreçle ilgili kendim aradım konuştum. İyi niyet garantisi diye bir avantaj yaşamadım. Bundan sonra sanayide iyi bir ustamı bulur yaptırırım. Oluşturduğum şikayet bu şekilde sonlandı.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
16 Aralık 2024 16:29
Antalya Esay Otomotiv'de Hayal Kırıklığı: Bakım Ve Hizmet Sorunları
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vites Geçişlerinde Rahatsız Edici Ses İçin Detaylı İnceleme Talebi

Hüseyin