Metin sonuçtan hiç memnun değil

Söke Kia Yetkili Bayii

Metin
20 Kasım 2023 15:24

Aydın Söke Kia yetkili satıcınızla telefonda görüştükten sonra santralde N***** Hanım'la görüştük. Kia Stonic model aracın olduğunu, fiyat ve tüm ödeme seçeneklerini konuşup anlaştık. Aracı görmek için Pazar günü 70 kilometre yol gidip aracı gördük ve beğendik. 20.11.2023 tarihinde sabah saatlerinden öğlene kadar N***** Hanım'la hem telefon hem de WhatsApp üzerinden görüşüp anlaştık, tüm detayları konuştuk. Yolladıkları IBAN numarasına 1.000 TL kapora yatırdım. N***** Hanım 'Yarın gelin, aracı verelim' dedi. Ben de kendi aracımı sattım, altın birikimimi bozdurmaya başladım. Bu işlemleri yaparken N***** Hanım aradı ve 'Size bir şey söylemem gerekiyor. Araca biz bazı ilave ekstra işlemler yaptırmıştık, onların parasını da ayrıca gelince alacağız' dedi. Kendisine, 'N***** Hanım, iki gündür bu araçla ilgili böyle bir detayı söylemediniz, konuşmadık. Ayrıca benim onayım olmadan yapılan ekstralara neden para ödeyeyim?' diye sordum. 'Siz bilirsiniz' dedi. Tüm bu telefon konuşmaları ve WhatsApp yazışmalarımız kayıtlıdır. Bu yapılan etik ve ahlaklı bir davranış değildir. Kia markasını kötü duruma düşüren, tamamen çalışanların veya bazı servislerin oyunudur. Bizler, eşimizin takısını veya en ufak rızkımızdan keserek araç almak için ne zorluklarla bu paraları bir araya getiriyoruz, ama servis çalışanlarınız böyle alengirli işlere başvuruyorlar. Kia markasına hiç yakışmamıştır. Bana aracımı sattırdılar ve sırf kendi çıkarları için ortaya çıkardıkları ekstra bir oyun için mağdur edildim. Konu ile ilgili tüm kayıt, belge ve bozdurma, satış işlemleri kayıt altındadır. Tüketici Mahkemesi nezdinde, Ticaret Bakanlığı'na, markayla ilgili kişiler ve servis hakkında gerekli yasal işlemleri başlatmak vatandaşlık görevi ve sorumluluğumdur.

20 Kasım 2023 15:57 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Şok: Ekspertiz Sorunu Ve İlgisizlik

Ayşe
10 Ekim 2024 17:15
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı İndirim Vaadiyle Müşteri Mağduriyeti

Murat
07 Aralık 2024 18:46
Asya sonuçtan hiç memnun değil

Asya
21 Eylül 2023 21:10
Kia Batman Bayii Şikayet
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Yolda Bırakıyor!

Betül
21 Şubat 2024 19:00