Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Şok: Ekspertiz Sorunu Ve İlgisizlik

10 Ekim 2024 17:15

02.10.2024 tarihinde Şişli Globals Kia bayisinden sıfır Kia Stonic aldım. Alırken aracı ekspertize baktıracağımı belirttim, anlayışla karşılandı ve herhangi bir sorun çıkmayacağı söylendi. Ancak ertesi gün aracı ekspertize soktuğumda sol ön çamurluğun değiştiği ve boyandığı tespit edildi. Hemen bayiye götürdüm ve dalga geçer gibi 'Olur böyle şeyler' denildi. 03.10.2024 tarihinde tüm yetkililerin Kıbrıs'ta bayi toplantısında olduğu ve ilgilenecekleri belirtildi. 04.10.2024 tarihinde 'İsterseniz size parça orijinaldir yazısı verelim, bu araçta bir şey yok' denildi. Müşteri hizmetlerini arayıp inceleme talebinde bulundum. Yaklaşık 9 gündür sıfır araç incelenmediği gibi, Şişli bayi teknik müdürü A**** Bey, 'Ben bayi toplantısında yetkililere sordum, böyle bir şey olabilir. Gelin biz size yazı verelim, alın bu yazıyı gerekirse mahkemeye gidin' ifadesini kullandı. Müşteri hizmetlerini aradığımda aracın Çelik Motor tarafından incelemeye alınacağı ve hala beklenildiği tarafıma iletildi. İncelenmeyen bir araca bu belgeyi vermek etik mi? Aracı almaya gitmedim ve tüm yetkililere ulaşıp mağduriyetimin karşılanması için ne gerekiyorsa yapılmasını talep edeceğim. Yıllardır hayalini kurduğum Kia'nın tam bir hayal kırıklığına uğrattığını, sırf satmak için sattıkları ve sattıktan sonra kimsenin ilgilenmediğini görmek üzücü. Sesimi buradan herkese duyurmak istiyorum. Araç şu an bende değil, bayide ödemesi yapılmış bir şekilde bekliyor. Maalesef söyleyeceğim çok şey var ancak bu platform bunu kaldırmaz.

10 Ekim 2024 17:24 (Şikayetten 8 dakika sonra)
13 Ekim 2024 17:54

Bu sure tahmini ne kadar sürecek koskocaman Kia çelik motorda benim satin aldığım aracın aynısı yok mu hadi yok diyelim nerede peki beni memnun edeceğiniz öneriler bu süreç sizce de çok uzamadimi

Kerim
Kerim

Bende Kia bakıyordum bir kapı kolu için bile bahane uydurmaya çalışan markayla karşılaşınca şaşırmamak elde değil

Sedat
Sedat

2023 model Kia picanto aracımda dis etken olarak kapi kolunun garanti kapsamı dışında olduğu söyleniyor zorlamayla kırıldığı söyleniyor ve diğer 3 kapi koluda inceleyin sorunu göreceksiniz kontrolünü sağlayın kirik parça garanti dahilinde dilse kırılmadan müdahale edin o zaman incelemer garantiyi kapsamayıp dis etkenmiş sözleşmenizdeki ibareyi bakim ilk

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Gizli Hasar Nedeniyle Büyük Değer Kaybı Yaşadık

Cenk