Picanto'da Sürekli Akü Problemi

31 Ekim 2024 10:17

2021 picanto cool 45.000 km. Aracımın 2. Sahibiyim aracı aldıktan 1 ay sonra akü arızası verip yolda bıraktı. Akü ye baktırdım akünün bitmiş olduğunu söylediler. Bende normaldir deyip (daha önce akü değişmemiş kendi aküsü vardı araçta) zamanı dolduğu için geçen hafta sıfır akü taktırdım. Ancak dün park halindeyken aracımı çalıştırmak istedim ancak çalışmadı akü hatası verdi. Yol yardım vs. Gelip aracı çalıştırdı. Gördüğüm kadarıyla bu akü sıkıntısı çeken benim gibi başka picanto sahipleri de var. Bu sorunu nasıl nokta atışı ile çözebilirim fikri olan yazarsa sevinirim.

profile profile
31 Ekim 2024 10:24 (Şikayetten 7 dakika sonra)
20 Kasım 2024 11:47

Müsait olamadığımdan şimdi yazmak durumunda kaldım. Yetkili servise götürdüm aracımı akünün durumu ölçüldü genç arkadaş "Abi bu akü bitik" dedi ve cihazdan çıkan akü sağlık raporunu gösterdi. Bende emin misin 15 gün önce sıfır aldım aküyü dedim. Aldığım akü markası "Varta"ydı. Bende aküyü aldığım yetkili satıcısına gidip durumu anlattım dükkan sahibi bana "Abi bu akünün sağlık durumu gayet iyi dedi. Sen servistekilere güvenme makineden ayar yapıp bilerek baştan sağmak için akü bitik diyorlar istersen bende aynısından çıkartayım hemen dedi" sonuç olarak akü akücü de kaldı 4 gün baktı etti hiçbir şey yok dedi satıcı olursa zaten garantisi var dedi. Durum bu

Çağlar
Çağlar

2022 Model picanto da aynı sorunu yaşadım. İstisnasız her gün takviye yapmak durumunda kalmıştım. Hatta takviye cihazı bile aldım bıktığım için. 3 Gün önce Kartal tekkar da mutlu marka 42 amper akü taktılar. Şu anda takviye olmadan şükür çalışıyor. Ben kurtuldum sanırım herkes bilgilensin diye yorum yapıyorum.

Ersen
Ersen

3 ay uğraştım sorunu çözmek için Bana ulaşırsanız sorunu size nasıl çözeceğinizi anlatacağım [email protected]

Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Picanto Soğuk Havalarda Yine Çalışmıyor: Çözüm Nerede?

Zerrin
17 Aralık 2024 18:25
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Kia Picanto'nun Kronik Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ensar