Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Picanto Soğuk Havalarda Yine Çalışmıyor: Çözüm Nerede?

Zerrin
17 Aralık 2024 18:25

Kia picanto 2022 model aracım soğuk havada çalışmıyor. Geçen sene aynı hatayı verdi. Akü sensörü bozuk denildi ve yetkili servis tarafından değiştirildi. Bu sene yine aynı hatayı verdi. Servisi aradım Kia picanto doğu illerinde soğuktan böyle bir hata veriyor diyor. Yazılım olarak mi güncelleme yapılması mi gerek başka bir parça takılarak mi çözülecek bilmiyorum ama bu sorunun ivedilikle çözümü gerek. Servis 3.5 saat uzaklıkta yol yardım aracı servise çekiyor. Tekrar geri getirme hizmetimiz yok diyor. Küçük çocuğum var aracı almak için 3.5 saat gidip 3.5 saatte dönmem gerek. Zorlu kış şartlarında bu imkansız bir şey. Kia bu soruna bir çözüm bulsun. Hangi devirde yaşıyoruz. Her gün takviye ile araç çalıştığı nerede görülmüş

10 Ocak 23:20

Kia Aracım soğuk havalarda çalışmıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, aracım servise gitti. Servis kronik sorun biz merkeze bildirdik onlarda Kore'ye yazdılar vs haber yok diyorlar. Her gece 11_12 de inip aracı çalıştırıyorum ki araç donmasin. Ama buna rağmen araç yine soğuk havalarda çalışmıyor. Paramızla rezil olmak bu. Aracım 2022 model. Eski bir araç değil. Kia sayesinde takviye kablosu ile geziyorum ve eş dosta sürekli gelin aracıma takviye yapın demekten artık utanıyorum. Paramla rezil oldum. Yazıklar olsun

Ek
profile profile profile
18 Aralık 2024 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sefa

Merhaba Aynı problem bizde yaşıyorduk mevcut araçta 40 amper akünün yeterli olmadığı yerine 55 amperlik akü taktırdık problem çözüldü

Gülay

Benim aracımda da hava soğuyunca çalışmıyor. Akü sorunu oluyor.

Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Kia Picanto'nun Kronik Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ensar