Özgür sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 00:50

Uzun süre Kia kullanıcısı olarak, 2012 Kia Ceed aracımın torpido kısmında çatlak oluştuğunu fark ettim. Bu, kronik bir problem olmalı; zira benzer şikayetleri olan başka kullanıcılar da var. Böyle bir durumla karşılaşacağımı hiç beklemiyordum. Sorunun çözülmesi için ilginizi rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

12 Ağustos 2024 23:25

Kia Ceed torpido çatlağı gittikçe çoğalıyor. Önceden yazmış olduğum sorundan bugüne çatlak iyice arttı ve servise götürmeme rağmen bu duruma çözüm üretmediler. Bir aracın torpidosu böyle çatlıyorsa, ürünlerinin can güvenliğini düşünemiyorum. Bu beni endişelendiriyor.

20 Nisan 2024 12:03

Bu durumu yaşıyanlar, müşteri hizmetlerinin söylemine göre 3 sene önceye kadar firma ücretsiz değişim seçeneği sunarken şu an için bu durumu ücretli değişim şeklinde yapmakta. Ben bu durumu 1 ay önce yaşadım 3 sene önce tanınan durumdan faydalanamıyorum. Üstüne kronik bir sorunmuş Kia Ceed lerde firmanın bu durumu güncellemesini talep ediyorum. Onun dışında yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

22 Nisan 2024 09:36 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

26 Nisan 2024 10:49

Kia Ceed ön konsolunda olan durum açıkçası beni tedirgin etmekte bu çatlama airbag olan kısma kadar genişler mi sürüş esnasında güvenlik problemi yaratır mı açıkçası emin değilim, üstüne bu durum kronik bir problem (serviste kabul ediyor). Ya da ola ki uzun süre kullandım diyelim bu böylemi kalacak daha önceki yıllarda değişim olmasına rağmen bana ücretli değişim yapabileceklerini söylediler. Bir daha Kia almayı düşünmüyorum. Toyota model arabam var 13 yıl geçmesine rağmen servis arayıp kronik problem için ücretsiz değişim yaptılar. İlk kez araba kullanmıyorum ya ürünlerinizin arkasında durun ya da ücretsiz değişim yapın şeker mi güneşte erisin ya da çatlasın.

12 Ağustos 2024 21:39
2012 Kia Ceed Torpido Çatlağı Sorunu

Kia Ceed torpido çatlağı her gecen gün ilerliyor Kia Ceed’in kronik olan bu durumu servis tarafından kabul edilmiyor ve ücret istiyorlar daha önceki resimlerden 1ay içinde çatlağın nasıl ilerlediğini görebilirsiniz.

İlker
30 Mayıs 2024 10:01
2012 Kia Ceed Concept Plus Kendiliğinden Oluşan Gövde Çatlakları
2012 Kia Ceed Concept Plus Kendiliğinden Oluşan Gövde Çatlakları

Murat
26 Ağustos 2024 18:44
2013 Kia Ceed Torpidoda Çatlak Oluşması.
2013 Kia Ceed Torpidoda Çatlak Oluşması.
Mümin sonuçtan hiç memnun değil

Mümin
02 Nisan 2024 13:33
Kia 2012 Ceed Torpido Çatlak
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kia Ceed Torpido Bölgesinde Kronik Çatlak Sorunu Ve Ücretsiz Onarım Talebi

Onur
09 Eylül 2025 17:17
kia-ceed-torpido-bolgesinde-kronik-catlak-sorunu-ve-ucretsiz-onarim-talebi-3.jpg
kia-ceed-torpido-bolgesinde-kronik-catlak-sorunu-ve-ucretsiz-onarim-talebi-2.jpg
kia-ceed-torpido-bolgesinde-kronik-catlak-sorunu-ve-ucretsiz-onarim-talebi-1.jpg
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
24 Eylül 2024 21:22