Kent Kuaför Kuaförde Yaşanan Saç Yakma Problemi

20 Temmuz 2024 20:14

Merhaba,
Küçükbakkalköy Şerifali Cad. No:40 Ataşehir/İstanbul adresinde bulunan MD Kent Kuaför'e gittim haftabaşı ve röfle yaptırmak istedim. Ancak işlem sonunda saçlarımın yanmış olduğunu fark ettim. Bu konudan dolayı orada çalışan ve saçımı yapan beyefendinin açıklaması "Daha önce işlem olduğu için yanmış" şeklinde oldu. Telafi edelim şeklinde herhangi bir dönüş almadım. Kesimle kurtarmaya çalıştığını yine kendisi ifade etmiştir ve ne yazık ki yanmış saçlarım için 3000 TL para ödedim.
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun çerçevesinde “ayıplı hizmet” olarak kabul edilmektedir. Mesleki bilgisine dayanarak saçımın yanabileceğini öngörmesi gerekiyordu ancak herhangi bir bilgilendirme yapılmadı bile. E**** Bey'in mesleki bilgisinin gerekli yeterlilikte olduğundan şüpheliyim. Gidenleri mutlaka uyarın lütfen.

Emrah

Dilek hanım ben kuaförden emrah. Saçlarınız eğer iyi görünüyorsa kuaför size önceden işlem var mı diye sormayabilir. Sonuçta saçınıza kaç kere açıcı yaptırdığınızı siz gayet iyi biliyorsunuz. Sizde uyarabilirdiniz. Biz işlem görmüş saçlara bile çeşitli teknikler kullanarak saç açma uygulamaları yapıyoruz bir sorun olmuyor. Kaldı ki tek şikayet sahibisiniz.

Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Tansu
22 Ağustos 2023 21:49
Coşkun Kurban Hair Center Saçım Çok Güzel Yakıldı
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Mete Koçak Hair Studio Saçım Yandı

Ebru
18 Eylül 12:08
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

San Kuaför'de Yaşanan Mağduriyet: Saç Sağlığına Dikkat Edilmedi!

Şeyda
07 Nisan 00:23