25 Mayıs 2024 18:02

12.11.2023 tarihinde Malatya Park AVM'den Bir bot satın almıştım. Mevsim geçişinden dolayı dolaba kaldırmıştım. Bugün baktığımda dolapta dolabını temizlerken ürünün küflenmiş olduğunu gördüm. Aldığım yere götürdüğümde hiçbir şey yapamayacaklarını altı ay garanti süresini geçtiğini belirttiler. Fiş verilmedi tarafıma aldığımda da. Fiş süresi bir ay olduğunu onun haricinde veremeyeceklerini belirttiler yardımlarınızı rica ediyorum. Botun fiyatı 5000 TL kabul edersiniz ki yüksek bir meblağ. Buradan dönüş alamadım da tüketici hakeme yeti vs hepsine başvuracağım elimdeki görsel zaten beni haklı çıkarmakta. 31 yaşındayım bunca yıldır kaç ayakkabı kullandım fakat böyle bir şeyle karşılaşmadım. Çalışanlar bile şok oldu. Tanca'nın ürünün arkasında duracağını düşünüyorum ama yanıldım biraz galiba bu ilk deneyimim de değil daha önce de spor ayakkabısına da böyle bir şeyle karşılaşmıştım ama o bu kadar büyük değildi bu botun tamamına işlemiş durumda yemyeşil olmuş yosun bağlamış yani ayakkabım müzelik durumda görünüyor. Umarım gereken yapılır zararım giderilir.

27 Mayıs 2024 09:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
20 Aralık 2024 10:55
Selçuk sonuçtan memnun

20 Mart 2024 09:35
"Başka yeni bir ürün satın alarak fiyatından düşüldü. Teşekkür ederiz."
Edip sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 08:59
Tamer Tanca Botları: Sağlık Ve Para Kaybı