Sultan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 13:28

Merhaba, Kelebek Mobilya, E*** P****** adına kayıtlı olarak tarafınızdan yaklaşık 6 ay kadar önce belki daha fazla yatak odası aldık. Bundan 2 ay önce teslimatı için mağazayı aradık fakat ilk gelen teslimatta eksik parça getirdiler. Sonrasında bunu temin etmeye geldiklerinde yırtık bir baza ile karşılaştık. Bunun üzerine gene talep oluşturuldu. Bu defa yanlış ürünler geldi. Mağazayı arıyoruz, yapabileceğimiz bir şey yok, kusura bakmayın diyorlar. Genel merkeze iletildi bilgisi geliyor. Fakat 3 defadır bir sorun çıkması akıl işi değil. Eksik parça teminatını anlayabilirim. Kelebek gibi bir marka nasıl olur da depodan çıkan ürüne bakmaz, yırtık malı müşteriye gönderir? Ayrıca gelen ekip nasıl olur da telafi için yanlış ürün getirir? Bu durum bizi mağdur etmekten başka bir işe yaramamaktadır. Herkesin ağzında ezber bir cümle: Genel merkeze ilettik, şikayetini aldık. Ekipler yardımcı olacak. Biz kaç kere şikayet edilince çözülecek? İşini düzgün yapan bir personel yok mu depoda ve sevkiyatta? Hatalı ürün bildirimine nasıl başka ürün kodu girilir? Depodan çıkan ürünün doğruluğu nasıl teyit edilmez? Baştan savma iş mi yapılıyor? Bana mantıklı açıklama, düzgün bir çalışan ile mağduriyetimin giderilmesi için hızlı çözüm sunulacak bir kişi lazım. Paramızla mağdur olduk. Satış personeliniz satış yaparken primi alırken çok ilgili, sorun olunca robot gibi ilettik düzelecek diyorlar. 3 defadır düzelen bir şey yok. Lütfen ya ürününüzü alıp ücretimi iade edin ya da bir an önce mağduriyetimi giderin. Ben bu durumu daha fazla çekmek istemiyorum. Sorumsuz personellerinizin bedelini ben ödeyemem. Kelebek gibi bir markaya bu hiç yakışmadı.

29 Temmuz 2024 13:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

02 Ağustos 2024 10:56
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 11:51
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 17:52
Funda sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 15:28

10 Şubat 2025 12:14