Onur sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 16:54

Kefaluka OTEL’DE 61.000 TL’YE sandalyede uyumak zorunda bırakıldım!
Uzun uzun şikayetimi yazacağım, görsellerini de (kanıtlarını da fotoğrafları ile) ekleyeceğim.
Uzun uzun okumak istemeyenler doğrudan rezervasyonlarından vazgeçebilirler…

28 Ağustos giriş, 4 gece 5 gün konaklama için Kefaluka otele rezervasyon yaptırdık.
27 Ağustos gecesi sırtım tutuldu ve raporum olmasına rağmen oteli arayarak sırtımın tutulduğunu, geç de olsa otele geleceğimizi ilettim.
Ağrılarımdan dolayı saat 21:00 gibi otele varabildik.
Ancak o da ne? Rezervasyonda belirtmemize rağmen odaya ek yatak konulmamış.
Check-in saati 15:00 olan otele, saat 21:00’de gelmişiz ve odada yatak yok.
Odaya bizimle gelen görevli durumu gördü ve panikle “size hemen yatak getireceğiz” dedi.
Gidiş o gidiş.
Odaya yatak getirmelerini beklerken akşam yemeğini kaçırıyorduk, apar topar bir şeyler yemek zorunda kaldık, yediklerimiz boğazımıza dizildi. Sonra resepsiyona gittik durumu ilettim. Yine yatak gelmedi.
Müşteri ilişkilerine odamızda yatak yok dedik. Göndereceğiz dediler, yine gelmedi.
Odaya gelecekler diye otelin hiçbir hizmetinden yararlanamadığımız gibi, odada da birileri gelecek yatak kuracak diye rahatça kalamadık, sabah 4:00'e kadar uyuyamadık.
Tüm bunların sonunda gelen giden olmadı. Mail olarak şikayet ilettim, yine gelen olmadı.
Sırt ağrılarım giderek arttı ve revire indim. Orada da görevli doktor veya hemşire olmadığı gibi iğnemi yaptırabileceğim bir yere yönlendirilmedim.
Çaresiz bir şekilde sandalyede uyumak zorunda kaldım.
Ertesi sabah resepsiyona indim, kimse yok.
Otelde acil bir şey olsa temas kurabileceğiniz kimse yok.
Tüm aksiliklere rağmen çalışmam lazımdı. Koca otele “business center” diye 3 masa koymuşlar,
otelde internet yok. Masalar pis. Çalışma ortamının “ç” si yok.
Pis masalarını kendim topladım çünkü çalışmam lazımdı.
Kahvaltıdan sonra beni müşteri ilişkilerinden bir hanım aradı.
Derdimi güzelce anlattım.
Kadın sağ olsun doktor getirmiş, iğnemi 12 saat sonra yaptırabildim. Yatak da gelecek dedi.
Alakart restoranda yemek ve Pavilion’da bir gün ayarladı.

Tam her şeyi unutalım, keyfimize bakalım dedik.
Getirdikleri tekli son derece konforsuz yatak ben uyurken çöktü.
Belim ters geldi.
Sırt ağrılarına bel ağrılarım da eklendi.
Fizik tedaviden randevu aldım.
Psikolojik ve fiziken çöktüğümüz bir tatil oldu…

09 Eylül 2024 13:34 (Şikayetten 20 saat sonra)
Onur
Onur
10 Eylül 2024 06:53

Defalarca özür diledik demişsiniz ancak sadece bir personeliniz yatak verilmeyen sabahın ertesi günü gelip bir kere özür diledi ve sonrasında durumumuzu, sağlığımızın nasıl olduğumu soran kimse olmadı. Şöyle anlatayım 2. Gece için verdiğiniz yatağın çöktüğünden buradan haberiniz oldu. Hatta çıkarken de misafir ilişkilerinde ve resepsiyonda kimse yoktu videosunu ekleyeyim global standartlarınızı geliştirmek için bir katkısı olur belki. (Kalp krizi geçiren bir misafir olsa, çocuğuna bir şey olsa, o anda resepsiyonda yardım edecek kimse yok, bunu 2. Sabah da şikayet etmiştim. İlk kez karşılaştığımız bir konu değil, kamera kayıtlarından bakarsınız.) Global misafir memnuniyeti için, skandal bir konaklama sonrası misafirinize en azından check outta misafirinizin tatilinin nasıl geçtiğini sorabilirdiniz. Ultra her şey dahil satın aldığımız bir pakette; yemeğin, içkinin sınırsız olduğu bir ortamda alakart yemek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Alakart yemeğin 5 gece üzeri konaklamada verildiği bilgisi satış ekibiniz tarafından verilmediği için 4 gece konaklama aldık kusura bakmayın. Satış ekibinizin bu bilgiyi vermediğini ayrıca belirtmiş ve şikayet etmiştim. Satış ekibinin Upsell yeteneği sıfır. (Otelinizin yaptıklarını da şikayete eklemiştim halbuki gayet şeffaf bir şekilde ama okumadınız sanırım.) Hemşiremiz var diyorsunuz kamera var ise kaydı da vardır. Biz revire girdiğimizde adam ben doctor – hemşire değilim dedi. Enjeksiyon yapamam dedi ama bir telefon adres de vermedi yönlendirme için, verse zaten arardım veya giderdim neden şikayet edeyim?  milyar dolarlık şirketlerin yöneticilerine, internetsiz business centerda kirli bardakları taşıtmak…

Sahte Web Sitesi Üzerinden Kefaluka Otel Rezervasyonunda Mağduriyet

03 Ağustos 2025 14:29
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Kefaluka Resort Doğum Günümde Yaşadığımız Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

21 Temmuz 2025 22:27