Mesut sonuçtan memnun

Katılımevim Katılimevim Yanlış Bilgilendiriyor

28 Eylül 2024 12:27
Mesut'un Teşekkür Mesajı
“Genel Merkez den Dilara hanıma ilgi ve alakasıdan dolayı teşekkür ederim”

Katılım Evim Sakarya şubesinde mevcut çekilişli üyeliğimizi çekilişsiz kişiye özel sisteme dönüştürdük. Ancak şubede ilgili işlemleri yapan görevliye özellikle belirtmemize ve sormamıza rağmen ara ödeme yaparak teslimat gününü öne çekebileceğimiz belirtildi. Hatta temsilcimizin o gün izinde olması sebebi ile daha sonrasında da aynı durumu temsilcimiz ile konuşarak ara ödemenin avantaj sağlayacağını beyan etti ve ara ödeme zamanı olarak düşündüğümüz Ekim ayından önce merkez yazı ile hesaplama bildirimi yapacağını söyledi. Temsilcimizin belirttiği gibi merkeze yapmış olduğu başvurunun cevabı olarak "kişiye özel sistemlerde teslimatın öne çekilemediği" şeklinde oldu. Ailemiz olarak bir iki ay da olsa erken teslim alma umudu ile aylarca birikim yaptık. Bu durumu bu platformda belirtmemizin nedeni şirketinizin genel merkezinin temsilci ve çalışanlarınıza bu kuralları neden bildirmemiş olduğudur. En azından sorduğumuz sorulara emin bir şekilde cevap verilmesi yerine daha işin başındayken merkeze sorup sizi bilgilendirelim denemez miydi? Biz bu durumu ikinci kez sizinle yaşıyoruz. İlk üyeliğimizde de şube müdüreniz tarafından yanlış bilgilendirme sonucu mağdur olmuştuk. Ve mağduriyetimiz ile ilgili il temsilciliğinden öteye kimse ile görüşemiyoruz. Eğer bu sistemi düşünenler var ise tüm süreçleri ve söylenenleri yazılı olarak istemeleridir.

Mesut
Mesut
30 Eylül 2024 12:19

Genel Merkez den Dilara hanıma ilgi ve alakasıdan dolayı teşekkür ederim

30 Eylül 2024 13:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Safa sonuçtan hiç memnun değil

Çekilişlerin Yapılmaması Ve Para İadesi Sorunu

03 Eylül 00:13