Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Ev Sözleşmesini Otomobile Çevirmede Haksızlık Yapıyor.

21 Haziran 2023 19:51

Katılımevim Batman şubesine 2 yıl 6 önce 300 bin TL'lik ev sözleşmesi imzaladım. Şu an o paraya ev alamam, bu yüzden 6 kez şubeye gittim. Yine bir umut 1 kez daha gittim, kendilerine 300 bin TL'lik ev için giriş yaptığım kaydımın günümüz şartlarına uygun şekilde araç olarak çevirmek istediğimi söyledim. Oysa ilk kayıt olduğumda Batman'daki şube müdürü bana ilerde bu kaydı araç olarak değiştirebileceğimi söylemişti. Fakat bugün öyle bir şey söylemediklerini, yüzümüze bile bakmadan 'hayır olamaz' diyorlar. Konuşma şekilleri tamamen olumsuz ve üslup tamamen suçlayıcı. Gerekirse 120 bin TL peşinat vereyim, 300 bin TL olan ev sözleşmemi otomobile çevirin dedim. 'Hayır olmaz, ancak 510 bin TL'lik otomobile çeviririz' dediler. Neden mağdur ediliyorum? Sadece kendilerini düşünüyorlar.

profile profile profile
26 Haziran 2023 14:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba , Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Katılımevim Müşteri Deneyimi

05 Temmuz 2023 14:23
Zeki
Zeki
07 Temmuz 2023 00:12

Hiçbir şekilde müşteri memnuniyetini gözetmiyorsunuz. 30 Aydır ödediğim para enflasyon karşısında eridi. Sürekli bana ev miktarını yükseltip organizasyon bedeli dayatması yapıyorsunuz. Her defasında buna maddi imkanımın olmadığını söylememe rağmen bir çıkış yolu göstermiyor, çaresiz bırakıyorsunuz. Şubenize her geldiğimde personeliniz umursamaz, üstten ve küçümseyici tavırlarla karşılıyorlar. Benim sizden talebim, ya araba sistemine geçmek ya da organizasyon ücreti ile ödediğim taksit tutarlarının tarafıma iade edilmesidir. Aksi halde taleplerim karşılanmadığı sürece bütün sosyal medya platformlarında şikayetlerimi dile getireceğim.

Nihat
Nihat

Aynı sorunu bana Trabzon da çıkardılar bunlar resmi voyvodalık yapıyor Allah'ım yardım etsin şu anda benimde parama el konulmuş durumda neyapacağımı bilemiyorum

Katılımevim 4 Yıllık Bekleyişin Ardından Hayal Kırıklığı

31 Mart 2024 01:14