Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 15:45

2023 Mayıs ayında Kızım ve oğlum adına Albaraka Bankası aracılığıyla Bireysel emeklilik başlattım. 2024 yılı mart ayında 16 000 TL param birikmişti. İşsiz kalmam ve EYT kapsamında emekliliğimin gecikmesinden dolayı nakit ihtiyacım doğdu. BES i iptal etmek istedim ama iptal sürecinin sonunda Katılım Emeklilik a. Ş kesinti adı altında tüm paramı vermedi. Sonra öğrendim ki hem banka hem de Katılım Emeklilik a. Ş nin müşteri temsilcileri ayrılma ile ilgili beni yanlış bilgilendirmiş. CİMER'e Tüketici Hakları'na başvurdum sonuç alamadım. Güya bana bilgi verilmiş. Bilgi verilse neden 16000 TL min kesintiye gideceğini bile bile BES ten ayrılayım. Ayrılma şartlarını bana bildiren kişi kesinlikle kesinti miktarı bana bildirmedi. Göndereceğim dosyanın 3. Sayfasını imzala gönder dedi. Bende güvendim diğer sayfaları okumadan 3. Sayfayı imzaladım. Diğer sayfalarda imzam yok zaten. Albaraka Türk Katılım Bankası ve Katılım Emeklilik a. Ş den şikayetçiyim.

katilim-emeklilik-a-s-parama-el-koydu-6.pdf
katilim-emeklilik-a-s-parama-el-koydu-5.pdf
14 Mayıs 2024 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhabalar, İlettiğiniz konuyu detaylı olarak incelemeye başladık. Konuyla ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş.

14 Mayıs 2024 17:06

Merhaba, Talebinize ilişkin sizinle görüşülmüş olup, detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş.

14 Mayıs 2024 17:23

Katılım Emeklilik ten aradılar beni. Ve yapılan bilgilendirmeyi öğrenebilmem için savcılığa gitmem gerektiği söylendi. Başkada yapacak bir şeyleri yokmuş.

14 Mayıs 2024 17:26

Şu anda Hukuk un güçlüden yana olduğu için ülkemizde güçsüzlerin de hakkı savunulduğu zaman tekrar uğraşmak adına şimdilik daha uğraşmayacağım. 6 çocuğum var onların hakkı haram olsun.

BES Erken Çıkışta Yüksek Kesinti Ve Yetersiz Bilgilendirme

28 Ekim 2025 10:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 14:22
bes-ayrilma-talebinde-ana-para-iadesi-sorunu-1.pdf
Mete sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 18:32
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 12:33