Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Kaprisi Çekmek İstemiyorum Artık

08 Kasım 2023 14:51

Doktor E*** D******* Y***** hiç iyi bir doktor değil. Kendi egosunu hastalar üzerinden tatmin etmeye çalışıyor. Piskologum tekrar bana gelmek için psikiyatrist de söyle o seni yönlendirsin demişti E*** beye gittim bunu söyledim ilaç tedavisine bir işe yaramadığını tek taraflı olarak psikologla konuşmam gerektiğini söyledim bana kızdı ve yönlendirmiyor seni dedi. Kendi kafasına göre doktorlar böyle kafalarına göre insanlara trip atabiliyor mu merak ediyorum. Üstelik verdiği ilaçlar da bir işe yaramadı yumurtalık tembelliği yaptı. Kadın doğum uzmanına gittim orada söylediler. Sanki ben ilaçları kafama göre bırakmışım gibi davranıyor. Kendi kendine bağırıp çağırıp yönlendirmiyorum dedi. Biz doktorların keyfine göre mi hareket etmek zorundayız. Zaten zor randevu buluyoruz onda da doktorun kaprisini çekiyoruz.

Vaveyla
Vaveyla

Aynı sorunu aynı doktor ile bende yaşadım, yan etkilerini anlatmama rağmen verdiğim ilaçları beğenmiyorsan gelme dedi, sanki elbise beğenmiyorum? Sırf onun yüzünden farklı ilden online başka doktorlarla görüşüyorum!

Sevgi sonuçtan memnun değil

Doktorların İlgisizliği Ve Randevu Sorunları