Doktorun Umursamaz Tavırları Ve Yanlış İşlemler

31 Ekim 2024 14:47

Pişmanlık‼️
Ama hastaneden dolayı değil, genelde tercih ettiğim bir hastane ama devletin hastanesinde çalışıp bu kadar umursamaz davranan egolu bir doktor daha görmedim. Hiç üşenmeden burada yaşadığım sıkıntıyı belirtmek ve çalışanı olan doktora gerekli uyarıların yapılmasını istedim. (Dr. N***** A****)
Çocuğumla beraber saat 10 randevuma yaklaşık yarım saat 20 dakika erken geldim, önümde üç hasta vardı ama hiçbiri gelmemişti. Henüz ben de kapı açılınca, hocam çağırılan hastalar yok, benim randevuma 20 dakika var, gelebilir miyim dedim, hayır gelemezsiniz, isminiz çıkarsa gelirsiniz dedi. Ben de beklemeye devam ettim, o sırada geciken hastalardan biri geldi. İçeri girdi, o çıkana kadar benim randevu saatim geldi. Bu defa da benim önümde geciken hastalardan biri daha geldi. Benim randevu saatimde de geciken diğer hastayı aldı. Bu sırada benim randevumun üstünden yaklaşık 10-15 dakika geçti. Tabi neyse dedim, çıkacak hastadan sonra benim ismim vardı, bu defa bir baktım başka bir isim yandı, o da hastane personeliymiş, doktor kalktı, gel canım benim, sen dedi. Ben de yanlış şekilde ilerlediğini belirtmiştim. Hastane personeli de galiba doktora benim sıramın geçtiğini söyledi. Öylelikle doktor beni çağırdı, içeri girdim ama girmez olaydım. Bu nasıl bir surat ifadesi ve egolu hareketler anlatamam. Üstüne üstlük ben seni çağırmadım, ismin yanmadı ama hadi gel, arkadaşımın önceliği var ama o söyledi diye seni aldım gibi bir şeyler söyledi. Üstünkörü bir baktı, iyisine bile bakmadan ilacı yazdı gönderdi. Kalktım Ümraniye'ye, evime geldim, eczaneden ilacımı alacağım esnada eczacı ilacımı doktorun bir şeyi onaylamadığını mı, eksik yaptığını mı ne içinse ilaçlarımın ödenmediğini belirtti. Bu kadar basit olmamalı, ya yazık değil mi bana, kalkıp çocuğumla sabah sabah oralara kadar gelmişim, bunun için mi? Ya sen benim devletimin maaşını alıyorsun, hakkıyla yapın işinizi, yapamıyorsanız da yapanlara müsaade edin. Bugüne kadar hiç böyle bir doktor ile karşı karşıya gelmemiştim, çok üzüldüm hastalar adına, kendim adıma asla randevu almayacağım bir doktor kendisi bundan sonra (Dr. N***** A****).

Beykoz Devlet Hastanesi Cildiye Doktorunun Ters Tavırları

20 Eylül 2023 21:40

29 Mayıs Devlet Hastanesi Üroloji Doktoru Hakkında Şikayet

23 Temmuz 2024 15:37
Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Empati Yoksunu Doktor Deneyimi

19 Ocak 2025 21:20