Defolu Karmen Halı Ve Tüy Dökme Sorunu

26 Kasım 2024 23:122.657
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
Abbas beye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim dönüş sağlandı inşallah sonuca ulaşır

Adıyaman'dan almış olduğum karmen halı defolu geldi. Bayide baktığım hali ile bana gelen hali çok farklı. Halıyı serdiğim günün 4. Gününde bile tüylerini atmaya başladı. Bu kadar paraya bu hali gerçekten çok yazık ürüne bir çözüm bekliyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim ve halinin her yeri böyle çekmiş olduğum birkaç yeri bu!

28 Kasım 2024 15:12

Adıyaman Besni karmen bayisinden almış olduğum Kilim halı elime ulaştı ve hali karmen mağazasında baktığım hali ile alakasız iki adet yolluk seklinde koridora aldım fakat bir yollukta acayip ayrılmalar mevcut iplerinde dökülmeler mevcut. Diğer yollukta o kadar ayrılma dökülme mevcut değil. Uzun ömürlü olur diyerek 11.800 liraya aldığım halıdan memnun kalmadım. Umarım mağduriyetim giderilir. Aldığım yere sorunu bildirdim Kilim hali böyle olur denildi ama iki yolluktan özellikle birinde fazla var bu durum. Lütfen yardımcı olun o kadar paraya bu kalite yazık!

28 Kasım 2024 22:25

Görüntüleri

28 Kasım 2024 23:31
Eki aç
Eki aç

Fotoğraf

29 Kasım 2024 08:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

MERHABALAR; Ayşe hanım, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Karmen halı ailesi olarak sağlıklı ve huzur dolu günler dileriz. Her daim yanınızdayız.

1 Aralık 2024 21:55

Lütfen dönüş yapabilir misiniz hâlâ yapılmadı

2 Aralık 2024 08:55

MERHABALAR; YETKİLİ BİRİM EN KISA SÜREDE DÖNÜŞ YAPACAKTIR.

3 Aralık 2024 16:15

Karmen Halı Yapıştı, Hiç Memnun Kalmadık!

Karmen HalıYapıştı, Hiç Memnun Kalmadık!

Ekrem
Karmen Halı'da İp Sökülme Problemi!

Karmen Halı'da İpSökülme Problemi!

Aziz
Karmen Halı Doruklar Dijital Ev Tekstili Firmasından İpek Halı Aldım, Pişmanım