A Kare Otomotiv Arabamın Camını Kırdı

21 Ocak 2024 03:40

Bu işletmeden hizmet almanızı önermiyorum. Kasko şirketimin anlaşmalı olduğu servis olmalarından ötürü kendilerini arayarak durumu bildirdim. 'Buyurun gelin' yanıtını aldım. Gitmeden 15 dakika önce tekrar teyit için aradığımda yine 'gelin' yanıtını vermişlerdi. Ancak oraya vardığımda 'biz kabul etmiyoruz' demeleri ve hesap sormam karşısında küfür ve hakaretlerine maruz kaldım.

Üstelik aracımın anahtarını alıkoymaya çalıştılar. Anahtarımı zorla alıp oradan ayrılmayı denediğim sırada tüm personeli aracımın arkasında toplayarak tacizde bulundular.

En vahimi ise aracımın ön camına yumruk atıp camı kırmaları oldu. Ardından 'aracınız zaten hasarlıydı, şikayet ettiğinizde kimse inanmaz, kaza sırasında oldu' diyerek beni yanlış bilgilendirip, kendi personellerini görgü tanığı olarak göstererek tehdit ettiler. Bu işletme kesinlikle müşteri memnuniyeti ve insanlık konusunda bilinçsiz, kurumsallıktan uzak bir yer.

24 Ocak 2024 08:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar, Ezel hanım yaşamış olduğunuz sorun Antalya Kare Oto ile alakalı değildir. Sizden ricamız yapmış olduğunuz yorumu silmeniz ve doğru firmayı seçerek şikayetinizi bildirmenizdir. Teşekkürler.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 13:26
Gülfem sonuçtan çok memnun

Gülfem
20 Nisan 2024 16:28
Çeşminaz sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 15:26

Fiat Gülan Otomotiv 9 Aylık Aracımı Servise Kabul Etmediler