Gülara sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Home İnternet Sitesi Alışveriş

05 Ocak 2024 16:34

22 Aralık'ta 4739.80 TL değerinde Karaca sitesinden ürün aldım. Kampanyada '1 alana 1 bedava' yazıyordu. Daha sonra sepette '2 ürüne 1 ürün eklenecek' denilince aldıklarımı iptal etmek istedim ve müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim. Ancak birkaç ürün zaten kargoya verilmişti. Bana bir kod verildi ve MNG Kargo'dan bu kodla ürünü göndermem gerektiği söylendi. Ben de 02 Ocak'ta ürünleri geri gönderdim. Birden fazla kez müşteri temsilcisiyle yazıştım, bana ürün parasının iade edildiği söylendi ama bana 4000 TL para iadesi yapılmadı. Diğer bir müşteri temsilcisi ise ürünün bana ulaştığını, benim ise iade etmediğimi iddia etti.

Ancak ürün sadece bir defa geldi ve o ürün geri gönderildi. Şimdi başka bir müşteri temsilcisi, bana ulaşmayan ürünü iade etmemi istiyor.

Müşteri hizmetlerini aradığımda sadece otomatik yanıtlar alıyorum ve 'Siparişiniz yok' deniliyor. Karaca mağazasına gittiğimde ise 'Bizden ürün almadınız, problemi biz çözemeyiz' yanıtını alıyorum. Ne ürünüm var ne param; bilgi veren de yok. Gönderdiğim ürünün kargoda olan görseli bu ve ürün sipariş numaram #67315809.

06 Ocak 2024 19:13

30 Ocak 2024 15:05
Karaca Home İade Edememe

Karaca Home İade Yapmadı

26 Şubat 2025 16:15
Özge sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2023 15:29
"Teşekkürler, bir danışman beni arayarak sorunumu giderdi."
Karaca Züccaciye Karaca.comun Hatasından Ötürü Ürünleri X2 Fiyata Almaya Zorlanıyorum!
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 10:07