Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur Şikayet

28 Şubat 2024 14:47

Kappa Tur'dan 18-25 Şubat tarihleri arasında Başkan turu almıştık, iki arkadaş olarak. Ancak havalimanında, arkadaşımın pasaportunun son üç ay içindeki geçerlilik süresinin bitmesine 8 gün kala olduğu anlaşıldı. Bu sebeple, hazırlıklı olmamıza rağmen tura katılamadık. Tura bir ay öncesinde kayıt yaptırmış ve program yapmış olmamıza karşın, bizden pasaportlarımızın fotoğraflarını istediler. Bu durumda, tur görevlilerinin kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü pasaport istemelerinin amacı bu olmalıydı. Ancak bize herhangi bir uyarıda bulunmadılar. Eğer bir ay öncesinde pasaportun geçerlilik süresi dolmuş olsa bile, tur gününe kadar bu durumu tur yetkilileri ve şirket tarafından bize bildirilmesi gerekiyordu. Ayrıca, ekstra tur paketleri de almıştık. Pasaport sorumluluğu bize ait olsa bile, şirketin bu konuda bizi bilgilendirmesi gerekiyordu. Eğer önceden bilgilendirilmiş olsaydık, geçerlilik süresini uzatabilirdik. Ancak sadece bu yüzden, hizmet alamayan arkadaşımın Kappa Tur tarafından parası iade edilmedi. Ayrıca, seyahat sağlık sigortası yaptırmıştık; fakat kişisel seyahat sağlık sigortam başka birinin adına yapılmış. Tur şirketi, her şeyi son derece lakayt bir şekilde hazırlamış.

02 Mart 2024 11:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 13:51
Kappa Tur Ücret İadesinin Sağlanamaması
Kappa Tur Ücret İadesinin Sağlanamaması
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:11
kappa-tur-hizmet-ile-ilgili-sikinti-1.docx