Kanuni Motosiklet Ayıplı Kanuni Seha 250

Mert
17 Eylül 2024 04:293.282

Merhaba

21.08.2024 tarihinde motosikletimin tescil işlemleri tamamlandı ve 22.08.2024 tarihinde teslim aldım. 29.08.2024 tarihinde 529 kilometrede motosikletimi yetkili serviste rodaj bakımına götürdüm ve bakımını yaptırdım.

07.09.2024 tarihinde Kocaeli ilinden Ankara istikametine doğru giderken Kaynaşlı - Bolu civarında dinlenmek için mola vermek istedim.

Mola için dinlenme tesisine girdiğimde arka frenin tutmadığını fark ettim ve hızım düşük olduğu için ön fren ile durabildim. Allah'tan acil bir durum oluşmadan dinlenme tesisine girişte frene basmak durumunda kaldım.

Motosikletimden indiğimde arka fren hidrolik hortumunun egzoz ile temas ettiğini bu sebeple deforme olduğunu gördüm. İlgili montajın hatalı gerçekleştirildiği aşikar.

Hemen servise haber verdim ve kendilerinin yönlendirmesi ile düşük hızla Düzce Kaynaşlı ilçesinden düşük hızla İzmit'e kadar geldim ve motosikleti teslim ettim.

Henüz 1.188 km'de karşılaştığım bu arıza benim hayatımı kaybetmeme sebep olabilecek seviyede kritik ve aracın güvenlik parçalarını direkt devre dışı bırakmaktadır.

İnternet sitesi üzerinden defalarca kayıt oluşturdum. Bir yere varamıyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

Şükrü
Şükrü
13 Ekim 2024 21:51

Kanuni müşterilerine çok ilgisiz. Hiçbir şekilde ulsşamıyoruz

Yeni Motosikletimde Bitmeyen Arızalar

Akın
2 Aralık 2024 23:147.298

14 Aralık 2023 tarihinde kanuni reha 250 marka sıfır km motorsiklet aldım. Motosikleti teslim aldığım gün benzin almaya ...

Kuba Motor Ayıplı Mal, Arkasında Durulmayan Ürün Ve Hizmet

Ömer
3 Ocak 2024 14:388.135

31.08.2023 'de Antalya Varsak bölgesindeki Küba bayisinden sıfır kilometre bir motosiklet satın aldım. Motosikleti bayid...

1 Destek

Yamaha Kocaeli Servis Sorumsuzluğu

İsmail

2020 model MT-25 motosikletimi 29/02/2024 tarihinde 20.000 km bakımı için Yamaha Kocaeli servisine götürdüm. Buraya kada...

Kanuni Reha 250 Satış Sonrası Servis Ve İletişim Yok

Kanuni Reha 250 SatışSonrası Servis Ve İletişim Yok

Güven
Kanuni Seha 250 Fren Patlaması

Kanuni Seha 250 FrenPatlaması

Türkay
Kanuni Bozuk Motor Ve Yetersiz Servis Ağı Üstelik Yedek Parça Bulunmuyor!

Kanuni Bozuk Motor VeYetersiz Servis Ağı Üstelik Yedek Parça Bulunmuyor!

Ömer
Kanuni Motosiklet Boya Atıyor Durduk Yerde!

Kanuni MotosikletBoya Atıyor Durduk Yerde!

Gamze
Seha 250 Logo