Adem sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2023 14:25
Adem'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerindeki Esra Hanıma ve teknik ekibe teşekkür ederim. Ellerinden geldiğince yardımcı oldular.”

Koçtaş mağazasından almış olduğum Kale marka klozet kapağının montajını yaptıktan sonra çalışmasında problem olduğunu görerek servis talebinde bulundum. Gelen servis personeli ise kapağın çalışmasının normal olduğunu yani sorun olmadığını bildirdi. Ama ne hikmetse sorunsuz çalışan ürünün sorununun sebebi klozet taşının farklı marka olmasıymış. Müşteri temsilcisini aradığımda yapılacak bir şeyin olmadığını bildirdi. Almış olduğum bu ürünün eski kapağımdan hiçbir farkı yok birebir aynısı. Böyle bir şey ilk defa başıma geldi. Kale markasının ürününün arkasında durmasını istiyorum ve paramın iade edilmesini talep ediyorum

12 Haziran 2023 14:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 nolu hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

12 Haziran 2023 15:23
21 Haziran 2023 15:48

Barış sonucu yetersiz buldu

Barış
05 Şubat 2025 11:11
Klozet Kapağı Hayal Kırıklığı
Meon sonuçtan hiç memnun değil

Kale Klozet Kalitesizliği Ve Koçtaş Yanıltıcı Yönlendirmesi

Meon
17 Ocak 2025 21:06
Kale Klozet Kalitesizliği Ve Koçtaş Yanıltıcı Yönlendirmesi
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
25 Nisan 2024 01:28