Selin sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2024 09:07
Selin'in Teşekkür Mesajı
“Markaya iletişimi ve çözümü için çok teşekkür ediyorum. Tuğçe hanım konu hakkında bizzat kendisi ilgilendi, mağduriyetimi gidermeye çalıştı.”

Merhaba,
Yaklaşık 6 ay önce Koçtaş mağazasından Kale markasına ait bir klozet satın aldık. Satın alırken 10 yıl garantili olduğu söylendi, biz de buna güvenerek satın almış bulunduk. Bir süre sonra otomatik klozet kapağı kapanmamaya ve takılmaya başladı. Garantisine güvenerek kale müşteri hizmetlerini aradık fakat hata kullanıcı kaynaklı ise 400TL servis ücreti alınacağı bildirildi. 10 yıl garanti vermelerinin şartının bu olduğunu bilseydik hiç satın almazdık. Yarattığınız marka imajı ve yaşadığımız bu durum birbiriyle çelişiyor. Müşteri hizmetleri konusunda da sorun yaşıyoruz, asla bağlanamıyoruz. Bozuk bir klozet kapağı istemiyorum, mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde hakkımı aramaktan çekinmeyeceğim.

27 Mayıs 2024 16:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

27 Mayıs 2024 16:03
28 Mayıs 2024 15:13

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
25 Nisan 2024 01:28
Batuhan sonuçtan çok memnun

Batuhan
12 Ekim 2023 16:04
"Açtığım kayıt sonrası müşteri hizmetleri arayarak hasarlı olan klozet kapağını yenisi ile değiştireceklerini söylediler. Teşekkürler..."

Zeynep
20 Mayıs 2024 09:13