Emine sonuçtan memnun değil

Kale Çelik Kapı-Kasa Kk Lap-190 Elektronik Kasada Şifre Hatası

23 Ağustos 2023 15:05

Kale kk lap-190 elektronik kasamız 3065 TL'ye 27 Temmuz 2023 Bordum Muğla Koçtaş mağazasından aldık. 13.08.2023 tarihine kadar günde en az 2 kez kullanıyordum ve 13.08.2023 tarihinde kullandığımız şifreyi kabul etmedi error hatası verdi. Yetkili servisi aradık şifre hatalı girdiğimizi söylediler. Kale Genel merkezini aradık onlarda aynı şekilde şifre hatalı girdiğimizi söylediler. İlk kez kasa kullanmıyorum ve henüz bunamadım. 18.08.2023 Bodrum Kale yetkili servisi geldi. Master şifre ile açamadılar ve halen şifre hatalı girdiniz diyorlar. Yetkili servis kendi şifreyi de kabul etmediği için kırılması gerektiğini söylediler. Gelen servis 1500 TL kırım ve 2500 TL panel değişimi diye ücret talep ettiler. Garanti kapsamı değil dediler. Şifre hatası ve müşteri kaynaklıdır diyorlar. Müşteri hizmetlerini aradık onlarda ısrarla şifre hatalı girmişsinizdir dediler hatta master şifreyi değiştirmediğimiz halde şifre hatalı sistemin kırılması gerektiği, sorunun müşteri kaynaklı olduğu ve garanti kapsamına girmeyeceği söylendi. Yanlış girdi dedikleri şifreyi hatalı girmedik. Bu kadar büyük bir firmanın bu şekilde yaklaşımı bizleri üzdü ayrıca eşyalarımız kasa içinde kilitli kaldığına mı yanayım yoksa müşterinin akıl sağlığı ile dalga geçmesine mi yanayım şaşırdım kaldım. Aynı sorun panel sistem arızası başka kullanıcılarında başına gelmiş. Kale Firmasının sorunumuza acilen çözüme ulaştırması ve elektronik panel sisteminin gözden geçirmelerini ve ürünlerini geliştirebilir. Böylece kimse mağdur olmaz. Sonuç olarak sorunumun acilen çözülmesini rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi ne başvurmaktan başka şansımız kalmadı.

kale-celik-kapi-kasa-kk-lap-190-elektronik-kasada-sifre-hatasi-1.docx
23 Ağustos 2023 15:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Kale Çelik Kapı-Kasa 107 Bin Tl Lik Problem Satın Aldım

23 Temmuz 2024 11:34
Beliz sonuçtan hiç memnun değil

3 Yıllık Sur Çelik Kapı Arızası Sonrası Eve Giremiyorum Muhatap Bulamıyorum

20 Ağustos 2025 21:38

Aktaş Kapı Kilitlendiği Halde Açık Kalıyor

25 Ağustos 2024 23:03
Ömer sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2024 20:58
"Şikayetimin sabahında müşteri hizmetleri aradı ve 2 gün sonrası için montaj ve teslimat sözü verdiler. Teşekkür ediyorum hızlı geri dönüşleri için. Keşke böyle bir mecrada şikayette bulunmadan bu süreç bu kadar hızlı sonuçlanabilseydi ama :)"
Kale Çelik Kapı 50 Gündür Yeni Aldığım Kapının Montajını Yapmıyor