Ela sonucu yetersiz buldu

Sur Kapı - Çelik Kapı Firması

Sur Kapı - Çelik Kapı Firması
23 Mart 2024 22:03
Ela'nın Teşekkür Mesajı
“Konu buraya gelmeden sorunu çözebilmek isterdim ama firmanın tercihi. Sonuç olarak arıza şimdilik giderildi, destek için teşekkür ederim.”

2021 yılında sur kapı firmasından çelik kapı satın aldım. Sadece 2.5 yıl önce satın alınan bu kapıda ilk sene içinde montaj hatası yüzünden '1.5 gün boyunca' evde mahsur kaldım. Garanti süresi devam ettiği için geldiler ve montaj hatalarını düzelttiklerini belirttiler. Yaklaşık 1 yıl sonra kapı kilidi sıkışmaya ve açılırken zorlanmaya başladı, kapı kolu elimde kaldı. Sorunumu firma yetkilisine en kibar şekilde bildirdim, geri dönüş sağlayacağını ve evime teknik eleman yönlendireceğini söyledi ancak bir daha asla ulaşamadım. Numaramı tanıdığı için 2 aydır telefonlarımı açmıyor, mesajlarıma bile dönmüyor. Satış yapana kadar çok ilgili olan firma satış sonrası destekte sıfır, değil destek olmak, cevap verme tenezzülünde bile bulunulmuyor. Mağduriyetim giderilmedi, kapı kolu hala kırık, kilit hala yamuk ve tekrar evde mahsur kalmayacağımın garantisi yok. Bir çelik kapıda ne kadar sorun yaşanabilirse hepsini yaşadım, Bir daha kapısından geçmeyeceğim ve tüm yakınlarımı uyaracağım bir marka.

25 Mart 2024 13:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar çelik kapınızdaki sorun ile alakalı 05336920468 numaralı telefona ararsanız size yardımcı olunacaktir.

26 Mart 2024 17:53

Verdiğiniz numaraya ulaşılamıyor.

27 Mart 2024 10:30

4441787 numaraya da arayabilirsiniz.

27 Mart 2024 12:23

Bana çağrı merkezi numarası vermenizi çözüm önerisi olarak gormuyorum, ben direkt satin aldığım şubedeki ilgili kişiyi aramama rağmen aylardır ulaşamıyorum. Lütfen çözüm önerinize birlikte siz bana ulaşın.

29 Mart 2024 13:28

17 Temmuz 2023 21:09
Beliz sonuçtan hiç memnun değil

3 Yıllık Sur Çelik Kapı Arızası Sonrası Eve Giremiyorum Muhatap Bulamıyorum

20 Ağustos 21:38
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Sur Çelik Kapı Yanlış Montaj Nedeniyle 3 Yıllık Kapıyı Değiştirmek Zorunda Kaldım!

24 Mayıs 2024 16:48

Yeni Evde Sur Marka Kapı Sorunları Ve İlgisizlik