Mehmet sonuçtan çok memnun

Kale Alarm Güvenlık Bilinçli Fazla Tahsilat

Kale Alarm Güvenlık Bilinçli Fazla Tahsilat
29 Nisan 2024 17:12

2 yıl önce mekana taktırdığımız alarm sistemi düzenli olarak ödenmekte iken, kredi kartını kapatmamızdan dolayı, borcumuzu ödemek için IBAN ve hesap numarası istemiştim. Bununla ilgili defalarca 444 7 240 numaradan görüşmeme rağmen, Telefondaki yetkili tahsilat birimi sizi arayacak demesine karşın, hiç kimse aramadı. Bugün telefonuma bir mesaj geldi. Akabinde tekrar dönüş yapıp aramama rağmen uzun süre bekletildim ve kimse telefona çıkmadı. Mesajda yazılı abone numarasına girdiğimde ise, bana gelen borç bilgisi ile mesajda yazılı borç bilgisi arasında yarı yarıya fark olduğunu gördüm. Şirkete birkaç kez mail atmama rağmen kimse dönüş yapmadı. Kale güvenlik kullanıcı iyi niyetini suistimal etmekte ve ödeme bilgilerini detayını bilgilendirmekten sakınmakla beraber, ödeme yapılacak banka bilgisini borcun net tutarıyla beraber bildirmemekte bu vesileyle haksız faizli borçlandırma yapmaktadır. Yetkililerin bir an önce bu mesaja cevap verip, net borcu bildirmesi aksi halde ihtarla beraber tüketici mahk lerine başvuracağımı bildiririm.

29 Nisan 2024 17:20 (Şikayetten 7 dakika sonra)
29 Nisan 2024 17:22

Siz yazdığımı okumuyor musunuz! Defalarca aradım. Mail attım diyorum. Hepsi bende kayıtlı. Dalga mı geçiyorsunuz? İlla ihtarname gönderip kötü niyet davası mı açayım?

Murat sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 16:33
Ömer sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2023 13:46
"Sorunumuz çözüldü. Teşekkürler..."
Zeynep sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 15:20
"Yasin Bey e teşekkürler"

Cayma Hakkı Engelleniyor Ve Saygısız Hizmet

07 Ocak 2025 20:59