Kahve Dünyası'nda Besin Zehirlenmesi Yaşadık!

12 Nisan 2024 14:01

28 Mart 2024 tarihinde Ankara Cepa AVM içerisinde bulunan Kahve Dünyası mağazanızda iki kişi olarak Türk kahvesi içtik ve zehirlendiğimizi belirtmek durumundayız. Söz konusu Türk kahvesini tükettikten sonraki saatlerde semptomlarımız nedeniyle başvurduğumuz Güven Hastanesi acil servisinden besin zehirlenmesi teşhisiyle tedavi gördük. Ancak, tarafınızla iletişime geçmemize rağmen herhangi bir sorumluluk kabul edilmemesi ve bu tür bir olayın tekrar yaşanmaması için ilgili zehirlenmeye sebep olabilecek unsurların araştırılmamış olması bizleri derinden üzmüştür.
Buna ek olarak, zehirlenen iki kişinin de son 72 saat içinde ortak tükettiği tek besinin, mağazanızda içtiğimiz Türk kahvesi olduğu halde, tarafımıza uygunsuz bir tutum sergilenmiş, olayın tekrarlanmaması için gerekli araştırmalar yapılmamış ve mağazanızdan satın alınan paketli kahvelerin iadesi de kabul edilmemiştir.
Son kullanma tarihi geçmiş, uygun koşullarda saklanmamış, eklenmiş, eskimiş ya da sağlığa uygun sunulmamış kahveler nedeniyle yaşadığımız bu mağduriyetin ivedilikle giderilmesini talep ediyoruz. Bu bağlamda, mutfak bölümünüzde bu zehirlenmeye yol açabilecek hususların malzeme ve kamera kayıtlarıyla incelenmesini ve bu olayın tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 11:03
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Podium AVM'de Kötü Tat Ve İlgisiz Çalışanlar!

16 Ağustos 2025 19:38
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası'nda Uzun Bekleme, Yanlış Sipariş Ve Kaba Çalışanlar Mağduriyeti

03 Ekim 2025 21:20