Aylin sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 18:40

Kahve Dünyası'ndan aldığım sütlü bonte çikolata ile ilgili yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmak istiyorum. Kahve Dünyası'nı, her zaman kaliteli ürünler sunduğu için tercih eden bir müşteri olarak, bu defa aldığım sütlü bonte çikolata ne yazık ki kalite kontrolden geçmemiş gibi görünüyor. Kalite kontrolden uygun geçtiyse bile anlaşılan muhafaza koşulları kontrol edilmemiş ya da bilemiyorum. Artık her neyse.
Videoda da görüldüğü gibi, çikolatanın dokusu bozulmuştu. Tadı ne durumda bilmiyorum çünkü tüketilecek gibi görünmüyor. Bu tür bir üründen beklediğim kalite standardının çok altında bir deneyim yaşadım.
Kahve Dünyası’nın ürün kalite kontrollerini daha sıkı yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu yaşadığım sorun, markaya olan güvenimi sarstı ve tekrar böyle bir durumla karşılaşmamayı umuyorum. Geri dönüş yaparak sorunun çözümü konusunda bilgilendirilmek istiyorum. İlgili görseller paylaşılmıştır.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 22:21
kahve-dunyasi-bonte-sutlu-cikolatada-kotu-koku-ve-tat-sorunu-2.jpg

20 Nisan 2025 18:50
Güven Sarsan Çikolata Sürprizi
Güven Sarsan Çikolata Sürprizi
Hande sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 17:19
Düriye sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 00:57
"Bildirmiş olduğum konuyla ilgili kısa sürede iletişime geçildi. Ürün hakkında ve saklama koşuluyla ilgili bilgiler verildi ve marka adına özür dilendi. Özür amaçlı ürün gönderileceği iletildi. Kahve Dünyası gibi güzel bir markanın kalitesinin bozulmasını istemem nitekim de bu yönde çıkan problemle hemen ilgilenildi. Kısa sürede dönüş yapıldığı, bilgi verildiği ve özür dilendiği için teşekkür ederim."