Musa sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Bilgim Ve İsteğim Dışı Tanımlanmış Kabloses Hizmeti Hakkında

01 Aralık 2023 09:09

Bugün tarafıma gelen bir mail ve SMS ile bilgim dışında hattıma tanımlanmış TÜRKSAT Kabloses aboneliğini fark ettim ve firmayı aradım. G*** Hanım isimli operatör, 2022 senesinden beri tanımlı olduğunu, taahhüt de içerdiğini söyledi. Varlığından haberim olmayan ve şimdiye kadar da hiç kullanmadığım bu sözde hizmet karşılığında aylık 5 TL ödüyormuşum! :)

Daha ilginci, 2024'de bitecek taahhüt süresi öncesi iptal ettirirsem 1000 TL' de ceza ödemem gerekiyormuş! Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır, müşteriyi yanıltmak değil de nedir?

Maalesef ülkemizde kanunlar tüketiciyi korumak yerine bu tür eylemlerde bulunan firmaları ödüllendirdiğinden firmaların umurlarında bile değil. Mahkemeye versem bile ceza almayacaklar, herhangi bir tazminatı ve caydırıcı cezası da yok. Ne güzel ülke! Dürüstseniz cezalandırılırsınız...

01 Aralık 2023 09:13 (Şikayetten 3 dakika sonra)
01 Aralık 2023 13:59
Musa
Musa
05 Aralık 2023 09:58

Bugün tarafıma bir mail ile isteğim dahilinde, onayım alınarak hizmetin verildiği söylendi. Bu söz konusu hizmet, kullandığım Kablo Net internet paketi yanında verilmişti. Sonradan taahhüt bitiminde tekrar başlatılmasını ben talep etmedim. Burada bir açık var ve hemen yararlanıp sözde hizmet süresini uzatmışlar sanıyorum veya pazarlama taktikleriyle insanın ağzından girip burnundan çıkıyorlar... Aylık kesilen ücretler hiç kullanılmayan bir ürün için firmaya normal geliyorsa kendileriyle ancak hukuk yoluyla anlaşma sağlanabilir. Faturaları bir ay geç ödeyince başınıza üşüşenler, 2 sene boyunca dokunulmayan bir ürün ve hizmeti verdiklerini öne sürebiliyorlar. Ne yazık ki insanlarda bile artık pek kalmayan etik kaygıları tüzel kişiliklerde aramak hayalden öteye geçmez maalesef. Firmadan artık bir beklentim yok, yalnızca bilgilendirme ve diğer kullanıcılar için uyarı mahiyetinde yazıyorum; internet taahhüdüm biter bitmez başka bir hizmet sağlayıcı firmaya geçeceğim. Şimdiye kadar verdikleri hizmetler için teşekkür ederim.

Abdurrahman
14 Kasım 2023 12:54
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 14:50
Kablo TV Kablo Net Ayıplı Müşteri Desteği Hizmeti
Kablo TV Kablo Net Ayıplı Müşteri Desteği Hizmeti

08 Temmuz 2023 20:23
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 13:47

16 Haziran 2025 11:15